![]() |
Zvucna izolacija sobe za elektricnu gitaru ?
.....
|
Re: Zvucna izolacija sobe za elektricnu gitaru ?
....
|
Mislim da ti je u toj situaciji puno isplativije utišati pojačalo!
Problem izolacije prostora je malo komplikovaniji nego što se čini. (imaš ovde nekoliko tema koje se bave tom problematikom) Svi ti materijali sa vaših linkova su namjenjeni (lošem) tretmanu akustike sobe, a ne izolaciji! Predlažem ti da se baciš na isčitavanje kompletnog podforuma Dizajn i Konstrukcija Studija i sve će ti se (polako) samo reći... |
Ma cito sam ja razne te forume .. Dosta amatera davaju komente .. Ako si ti neki strucnjak pravi .. Da mi pomognes ti .. Barem mi reci nest sto je stvarno nako malo efikasno .. Makar malo da stisam pojacaloo zbog komsije ispod.. Koji ima malu bebuu ... hehe :d
Ustavari ... Nisam ja bas fino objasnio .. ja bi da se kod mene u sobi cuje pofino .. Ali van sobee .. prigusenoo .. hehehe .. mogu ja stisat pojacalo .. ali ocu ja da stisam zvuk van sobee ...ako me kontas |
Konta i zeli ti reci da je ipak pametnje stisat pojacalo u sobi jer je neisplativo odraditi izolaciju kakvu zelis.
|
ajd probat cu i vako i nako ... Imam vec neku izolaciju .. postavio tepih debeli na zid .. A kako prigusit pojacalo .. Debeli tepih ispod ? Il kakoo ??
|
Ima toga dosta na forumu. Azmafon bi trebao ljepiti, prije toga roštilj itd... Ja znam da se ja za hobby u to ne bih upuštao :)
|
Mislim da ti je ovo najjeftinije ...... ima i drugih proizvodjaca
http://www.randallamplifiers.com/pro...tion/index.asp Pozdrav |
Quote:
poz! e da... ti isolation boxevi mozda nisu losa ideja... naravno ako nemas drugu, mislim da su i jedino "reshenje" pravi ih Randall i jos neka firmica specijalizovana samo za to... poz opet :) |
Ocigledno vi mene ne razumijete .. . Ja zelim da izolujem sobu a ne pojacalo..dok sam u sobi zelim da fino sviram ..da se sve fino cuje ...
A da ne smetam komsijama .... sta ce meni zvucna izolacija pojacala...pa da ja onda ne cujem kako trebaaaa....Ne zelim da se cuje van tolikoooo :::D |
All times are GMT +1. The time now is 08:12 PM. |