|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
banned
|
![]()
Odličan program, ima u njemu stvarno dobrih ideja, poput scena, slaganja sekvenci, miksera, i generalno celog radnog toka koji te uvek tera na veću interakciju.
Ali, moram priznati da meni lično ne le?i. Od verzije jedan, program mi se sviđa, ali nikada se nisam osetio u njemu kao kod kuće, uvek mi je ne?to falilo. Tako je i sada, nekada sve teče, a nekada se zaglavim oko gluposti.
![]() |
#22 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
Ableton Live koristim u proseku 3 puta nedeljno, na ozbiljnim nastupima,sirom belog sveta vec 3 godine. Mozda je to premalo vremena i angazovanja da bi skontao Live, ne znam, ti mi kazi. (Ne)stabilnost koju su mi verzije 6 i 7 priredile na nekim od nastupa, ne zelim vise uopste da testiram.... A koliko vidim, bilo je i ovde reci o tome http://www.rumski.com/forum/showthre...hlight=ableton
![]() |
![]() |
#23 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#24 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
I ja sam imao problema sa preopterecenjem CPU-a, pod Windowsom na MacBook-u C2D. Kad sam nabavio original 6 i pod OSX Tiger svi su problemi nestali ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
O cemu ti pricas!?
Nemam nameru da se sa tobom ubedjujem, mislim da sam vrlo jasno napisao koliko sam upoznat sa Abletonom! I jos jednom, banalizovano: Isti projekat, na istom kompjuteru, u identicnim uslovima, radi potpuno razlicito pod Abletonom 5,6 i 7. O kakvom "provaljivanju" programa ti meni pricas!? Pa meni je Live osnovno sredstvo za rad van studija....
![]() |
#26 |
Member
|
![]()
@silicon science
e jes bas, sa svim tim na 10% !?!
![]() |
#27 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() To sto ti je osnovno sredstvo ne govori ama bas nista o tvom poznavanju programa. Ni meni nije do ubedjivanja... Last edited by silicon science; 26-01-2008 at 09:16 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Iz razloga sto imam mnogo kanala u projektu moralo je da ide na 4 fotke...
Znachi jedno od 2 jezdgra radi sve ovo... ![]() Last edited by silicon science; 26-01-2008 at 09:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
@silicon science
ti rece da imas orginal Live 6.jesi imao problema o kojima AVaX prica...doduse on se nije izjasnio kakvu verziju programa koristi.....znam par ljudi koji imaju orginal i niko se jos nije zalio na nestabilnost, tako da mi je live prvi na listi za kupovinu u ovoj godini ![]()
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
What's new in Ableton Live 8 | Mika Technika | Audio Software | 11 | 17-01-2009 01:30 AM |
:: Ableton Live 5 :: | lesha | Audio Software | 9 | 28-07-2005 02:54 AM |