|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
opaaaaa ala ce da bidne diskooooo!!!rumski fight club
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Daleko od toga da je fight club
![]() @Max Mozes li da sredis jednan R. Linn 3000 za taj dan, da ga ne dovlacim iz podgorice?(a i nije moj, tesko da bi mi ga dao covjek da nosim u bg) Ja i onako moram gore u ovih 20-tak dana... Nisam bio ozbiljan (vec pripit) kad sam izgovorio tu rijec (opklada), ali i dalje tvrdim da sa batteryjem i plugsima to ne radi tako..
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]()
Ma naravno ...... samo mislim da je sve izvodljivo ...... nema tu bas previse misterije
Quote:
Ali ako uradim , dodjes bar veceru ![]() ![]() ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mod?rateur analogue
|
![]()
samo, bilo bi super da ljudi koji tvrde išta o MPC3000 su de facto probali spravu.
ide mi na jetra ta "online" nacitanost. a nikakvog iskustva da to podupre.. to koda pricamo koja bi bila bolja u krevetu.. angelina ili naomi.. ajde bre iz tog razloga nemogu nista definitivno rec na tu temu. jer probao nisam. moja pretpostavka, iz iskustva s drugim slicnim spravama (emu, s760), je da vjerojatno individualni izlazi odn VCA na 3000 kad ih se ganja max malo "pucaju" i saturiraju. to uvijek da neku specificnu farbu. ukoliko to jest slucaj, onda plugin to nece bit u stanju potpuno identicno simulirati. .. nelinearnosti iz analogne domene su najteza koska za software.. bilo koja vrsta nelinarnosti. traka, cijev, transformator.. itd itd.. da ne ulazim duiblje nego sam vec ugovn.. pardon, ugazio. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
@clusterchord
Ni ja nisam vozio ono staro auto sto se pali na kurblu, pa mogu da kazem da nova kola mogu isto a i bolje ![]() ![]() što ne znači da ne bih! Takodje, niti sam ikad slao poruku u flaši ili golubom pismonošom pa da znam da će ti i preko interneta stići isto ako ne i bolje! Tako da i meni ide na jetra uopšte čitava ta priča i mitovi o iskustvu sa hardverom i uopšte hardverskim uredjajima....već dugo dugo zamišljam Miloša Obilića kako je prije kosovskog boja odsvirao par bas linija na MiniMoog-u, ili Robina Hooda kako ležerno improvizuje po nekom Jupiteru prije nego što ode da otima od bogatih i daje siromašnima, Niti sam bio na Mjesecu da znam da postoji Last edited by balthazaar; 26-01-2008 at 09:06 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
A sve to govorim zbog toga što sam svjestan da je svaki nedostatak u zvuku i nezadovoljstvo istim prouzrokovano time što nisam još dovoljno vješt da to odradim, dakle nije sve u spravama - ima nešto i u glavama!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sto znam.... Daleko od toga da sam radikalan po tom pitanju i da navijam za bilo koju varijantu. (ustvari navijam za softver jer je pristupacniji) ![]() Ali..... Gledam nesto..... Sad odradim nesto na 'jeftinoj' yamaha cs2x klavijaturi (i naravno mpc3000 ![]() ![]() Ono...Ima ok softvera.... Softvera koje bash volim.... Ali najcesce su apoteka... Sve je super, ali fali ono nesto mesa... Takvi su vst instrs..... Onda opet, sa vst instrumentima je bolja situacija nego sa native plugsima tu! A onda opet... Sve su bolji i bolji i native... Moram da uzmem novi komp, ovaj sve lakse i lakse peak-uje ![]() Nego, ovo povlaci drugu pricu i offtopic je! A i smor je da se po 100000-ti naklapa o tome. Moze sa svim da se radi na kraju krajeva... Takvi smo mi, ljudska rasa... Npr kupis novog mercedesa i divis mu se svakodnevno prvih pola godine, i taman kad se full naviknes na sve njegove blagodeti pocnes da mu uocavas mane ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa hebem li ga, ima tu i kompresije i saturacije! I sprava radi neku vrstu humanise-a (swing) tj pomjera recimo snare kanal (i svaki) za po malo na neki fini (liquidasti nacin) i daje poseban thrill zvuku... A vec sam u nekom postu gore rekao da ne umijem ni kabl zalemit kako treba, tako da bi ti "old school" vuce sigurno znao o cemu se tu radi. ![]() Ja samo slusam zvuk ![]() Edit: @Cluster.... Ako dolazis ikad u CG, pozvan si da 'probas' mpc-a, i takodje si pozvan na pivo, vino, cocacolu ili sto god volis...... Eeee da.... Angelina i nije neka u krevetu u povjerenju ![]() ![]() ![]() ![]() Peace out!
aje Last edited by Rhino; 26-01-2008 at 02:09 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Naravno da dodjem veceru.... Eto ![]() Mislim cak i da ti imam broj u starom telefonu od kad sam iscimao manley-a i tebe za onaj mic....
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa eqium / roger nichols uniquel-izer | Arthur | Audio Software | 6 | 24-03-2009 06:13 PM |
novi LINN Drum II | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 19-01-2008 09:57 AM |