|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Banned
|
![]()
Ma važi
![]() Š'a je bre? Hiljadarka se uvjek bukvalno shvata! :P Taman sam se dvoumio da li da pristanem i počeo da smišljam š'a da kupim :P Ma ok...glupo se sad tu "na gluv0" raspravljati ...dogovorili smo se...čujemo se brzih dana, jer ću vjerovatno ići da kupim neku klavijaturu u pg ( eh šta bi tek kupio da smo se kladili :P) Ma boli nas uvo!! :PPP imaćemo taman ja i ti zajedno dva uha da čujemo to ...xexexexe |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Pro Member
|
![]()
Ma nemam ni ja hiljadarku pri sebi, a da imam vrlo moguce da bi uzeo mpc-a
![]()
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
uzmes 2 x mpc500 ili mpc 1000 i nakrivis kacket tj sesir :]]]]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]()
Sesir, sesir
![]() Ma evo izlajao sam se oko ovoga da i sam sebe smaram vise.... ![]() Nemam pojma... Mozda bi bilo 'moguce' za mene da odradim sve to da zvuci 'isto' i bolje da imam doobro sredjenu sobu i neke svemirske hi-end monitore u zidu kojima bottom end radi (i ne laze) do 5hz ![]() U danasnje 'digitalno' vrijeme ludaci kontrolishu i te frekvencije.... A mpc ih fino spakuje majku mu njegovu ![]()
![]() |
#45 |
VIP Member
|
![]()
e sad ste ga bas preterali....izmlatiste brdo prazne slame!!!
MPC ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Senior Member
|
![]()
opaaaaa ala ce da bidne diskooooo!!!rumski fight club
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Pro Member
|
![]()
Daleko od toga da je fight club
![]() @Max Mozes li da sredis jednan R. Linn 3000 za taj dan, da ga ne dovlacim iz podgorice?(a i nije moj, tesko da bi mi ga dao covjek da nosim u bg) Ja i onako moram gore u ovih 20-tak dana... Nisam bio ozbiljan (vec pripit) kad sam izgovorio tu rijec (opklada), ali i dalje tvrdim da sa batteryjem i plugsima to ne radi tako..
![]() |
#49 | |
Pro Member
|
![]()
Ma naravno ...... samo mislim da je sve izvodljivo ...... nema tu bas previse misterije
Quote:
Ali ako uradim , dodjes bar veceru ![]() ![]() ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
mod?rateur analogue
|
![]()
samo, bilo bi super da ljudi koji tvrde išta o MPC3000 su de facto probali spravu.
ide mi na jetra ta "online" nacitanost. a nikakvog iskustva da to podupre.. to koda pricamo koja bi bila bolja u krevetu.. angelina ili naomi.. ajde bre iz tog razloga nemogu nista definitivno rec na tu temu. jer probao nisam. moja pretpostavka, iz iskustva s drugim slicnim spravama (emu, s760), je da vjerojatno individualni izlazi odn VCA na 3000 kad ih se ganja max malo "pucaju" i saturiraju. to uvijek da neku specificnu farbu. ukoliko to jest slucaj, onda plugin to nece bit u stanju potpuno identicno simulirati. .. nelinearnosti iz analogne domene su najteza koska za software.. bilo koja vrsta nelinarnosti. traka, cijev, transformator.. itd itd.. da ne ulazim duiblje nego sam vec ugovn.. pardon, ugazio. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa eqium / roger nichols uniquel-izer | Arthur | Audio Software | 6 | 24-03-2009 06:13 PM |
novi LINN Drum II | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 19-01-2008 09:57 AM |