|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Pro Member
|
![]()
Samoljub ?
Nema dalje !!!! ![]() ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
SuperModerator
|
![]()
evo i nesto malo slika sa snimanja....
...album se privodi kraju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Pro Member
|
![]()
zadnja fotka je najjaca....samo fali prazna flasa whiskey-a na pultu
![]()
![]() |
#54 |
Pro Member
|
![]()
Dovoljno je sto je ovaj divni Behringer u prvom planu
![]()
![]() |
#55 |
Senior Member
|
![]()
I ja se pridruzujem onima koji misle da ce biti interesatnan album, ipak su to jako dobri muzicari, ali treba da cujemo kakva je ideja, kakva je produkcija, radovao bih se dobrom projektu iskreno. Sjajni su to ljudi i vrlo zreli muzicari.
A predhodne diskusije su jako problematicne, muzicari koji navodno imaju ideju ali su slabi sviraci, mogu slobodno da pronadju drugi tip forme izrazavanja, ne mora to da bude bas muzika, neka recituju, glume, slikaju, nek se bave plitikom ako im ne valja svet, ili sta vec. U tom smislu cenjeni Slowstar je potpuno u pravu za ocene koje je izneo za pojedine muzicke pravce (ne volim termin pravci i stilovi), jer da su dobri bili bi rado slusani i imali publiku i danas, mislim nije to lose- postoji neka forma, ali muzicke sustine definitivno nema. Long live bread&salt |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Moderator
|
![]()
Ja slusao!
Buzgetovu posetu Zrenjaninu smo iskoristili izmedju odlazaka u kafanu i smisljanja pakosti nasem dragom Dekiju i da preslusamo novi "Leb i Sol". Meni licno se to mnogo svidelo. Zvuci mnogo sirovije, zdravije i svezije. Zvuk gitare je mnogo rokerskiji, marsalskiji... Bubanj i bas odlicno rade. Dado Topic peva mnogo bolje nego sto je to Vlatko radio. Ne znam sta bih jos puno mogao da kazem, osim da mi se dopada i da zvzuci prilicno "aktuelno", bez obzira sto sumnjam u komercijalni uspeh celog projekta. Cak sam i rekao Buzgetu, da sve zvuci dovoljno dobro, da nisu uopste trebali da se vezu starog imena, vec su to trebali da plasiraju kao potpuno nov projekat, koji bi sam za sebe postavio standarde. Za sada toliko. Kad ostatak bude poslusao, mozemo da uporedimo utiske ![]()
![]() |
#58 |
Senior Member
|
![]()
Cestitam!
Osecam da ce to biti dobar album. Usput, pozdravi mi Ankicu, vasu novu sekreteracu, a moju bivsu pevacicu (od Sase). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Senior Member
|
![]()
konacno... i da ja (po obecanju
![]() Prvo sam slusao deo numere nesto jako kratko u studiju do-re-mi u NS, naisao je bio Buzge da preslusa na kratko. Odmah sam ostao bez texta kad sam cuo (ikao sam sedeo van "slike", sa strane), i iskreno pomislio sam prvo "uhhh... sta je ovo dovuglio i odakle?!!!" Bas mi je zvucalo.... super. Dobro, jeste to jak monitoring na kojem ti pre reakcije moraju biti ![]() Onda, imao sam cast da prisustvujem druzenju i slusanju kod domacina Buzgeta u studiju gde sam odslusao 3,4 pesme. Prvo sam slusao sAm, pa sam svu paznju mogao posvetiti culu sluha. Novi zvuk (o kojem Oggy govori) se i meni jako dopada. Numere koje sam tada slusao su imale dosta "elekro" da kazem "shmeka", sintova, gruva, sirine, dubine, svezine... Tvrda i zategnuta ritam sekcija sa jakim sintovima i el. gitarama. Uhhhh.... ![]() ![]() Buzge je spomenjivao (jos ranije) da su planovi (kolko razumem bili) da se to salje u London na mastering itd, ali apsolutno mislim da je nas kolega odradio takav posao za koji uopste nije potreban mastering (bukvalno), pogotovo ne mastering tipa London ili tako nesto. Album zvuci fenomenalno i jedva cekam da izadje da ga celog preslusam. ajd, tolko za sad pozdrav svima, poseban pozdrav Buzgetu, ciao Filip Last edited by filip; 19-02-2008 at 08:38 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|