|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
šalu na stranu, ja ću kupit ove mališane...moći će da posluže...
evo komentar sa itsvet linka sto je koranjak postavio + Odlican zvuk, cena, kvalitet obrade - nista Vrlo su detaljni sa prijatnim i cistim zvukom. Imaju volume i bass kontrole na zadnjem delu jednog zvucnika, a i transformator je u njemu. Kutije su od medijapana, cvrste su, sa bassreflexom pozadi, imaju i gumene nogice. Sa trenutnom cenom od 2000din imaju ekstremno dobar odnos cena/performanse. Preporuka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Ajd javi kako zvuce. Oce prijetelj (ne-muzicar) da kupuje neki surround pa ako su dobri nek kupi 4 ta malisana za male pare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
Kupih ih juče!
![]() A, sad ću da vam iznesem moje utiske : Ovako, na prvi pogled, tj. dodir kada sam ih izvadio iz kutije su mi izgledali strašno kvalitetne izrade, osjeća se drvena kutija , a drajvovi su izgledali prilično "utegnuti" i solidni... E, sad ...zvuk Zvuk definitivno prelazi cijenu od 25 evra četvorostruko , ako ne i petostruko! Odma me iznenadilo to što (za razliku od ostalih "kompjuterskih" zvučnika) nemaju onaj tupavi i sterilni zvuk sa plastičnim basom koji sve guta! Naravno, moramo uzeti u obzir da je bass drajv gotovo duplo manji od onoga od 6.5"...tako da se u basu može očekivati sve osim neko čudo , medjutim dobro je to što pozadi osim glavne kontrole volumena može da se kontroliše i bas, tako da odnos može sasvim fino da se našteli za kutije te cijene i velilčne! Opet, za razliku od većine "kompjuterskih" zvučnika, ove zverke imaju prilično oštre i detaljne visoke , kao i sasvim pristojne srednje i čini mi se da im "smajli" faktor uopšte nije veliki! Dakle, definitivno se osjeća da je upitanju dvositemski zvučnik u drvenim kutijama! Sasvim sigurno je barem to da su mi bili neuporedivo bolji od svih kompjuterskih zvučnika koje sam do tada čuo, čak i od dosta hi fi cd plejera! Mora im se odati priznanje da su vrlo detaljni i jasni! S druge strane, desilo se nešto što nisam očekivao! Već sam rekao da sam očekivao onaj sterilni kompjuterski bas, a njima se , naprotiv, najviše može zmajeriti na preoštrim i pomalo izveštačenim visokim... Da skratim priču...vrijede definitivno 25 evra! tu priče nema! Takodje mogu da posluže u neke svrhe monitoringa, dakle najjeftinije moguće varijante za provjere i varijantu " za ponijeti" ako vam nije smor da teglite svoje ljubimce 0d 300-500-1000-10000 e ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Cekajte bre ljudi, jel ovo stvarno 25e !? Zivim pored gigatrona, a pise da su tamo 24.78e.... !?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Ovi zvucnici imaju raspon od 60Hz do 20kHz. Neki studijski standard koji se najcesce pominje je 20Hz-20kHz. Da li nedostatak najnizih 40 Hz pravi znacajnu razliku?
Jer za oko 50 Evra ide neki sistem od istog proizvodjaca, GP-S7500 iste serije sa opsegom 20Hz-20kHz. Mislim, ni to nije mnogo za te karakteristike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Kad vec prichate od malishanima... jel neko chuo kao radi Genius SP-HF1250x
http://www.itsvet.com/proizvod/geniu...peakers/41/536 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
banned
|
![]()
neeee, nije to studijski standard , pre bih rekao da je reklamni standard. I to obicno za jeftine kompjuterske i consumer zvucnike. Vecina studijskih nearfildera ima pad vec ispod 60 hz.
Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
kod nas u sloveniji su 17.90?
iz zajebancije sam ih uzeo , sutra idem po jos jedan par ![]() super za referencu |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Mada je tema poprilicno matora mene interesuje gde u NS mogu da nadjem ove zvucnike (Gigabyte GP-S6500) ima li neko informaciju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Kupljeno
Hvala svima na brzom odgovoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Simpatični Spamići iz teme: -Mom studiju uzete mere ! | Patalo | Pricaonica | 14 | 02-02-2009 04:19 AM |
Mali oglasi? | akordeonista | Razno | 31 | 05-03-2008 09:16 AM |
Moj Mali Atelje | Tiki the Boyler | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 12-03-2007 09:32 PM |