![]() |
Simpatični Mališani?
Danas kad sam pošao da kupim nešto u jednu prodavnoicu kompjuterske opreme, ugledah ove mališane na stolu vlasnika:
http://211.78.161.57/res/gdsale/st_p...65646-s200.jpg U prvi mah (kao što i sami vidite na slici) stekoh utisak da se radi o nekim osrednjim hi fi zvucnicima i upitah čovjeka da li to koristi za sebe ili ih prodaje u radnji...rekao mi je da su zvučnici u prodaji i da koštaju 25 evra! Da, da! dobro ste pročitali! 25 evra! U pitanju su gigabyte GP-S6500 "kompjuterski zvucnici" ....Koji su kao što vidite dvosistemski sa bass dravjevrom od kevlara i fiber tviterima plus kabinetčićem od drveta i bass reflex-om ostao sam zatečen ipak, 25 evra! Kupujem ih koliko je danas! Šta vi mislite o svemu ovome? Meni se čini da ovi mališani odlično mogu da posluže kao monitori! Da! Monitori od faking 25 evra! Naravno pomoćni monitorčići na kojima se može provjeravati.. |
Re: Simpatični Mali?ani?
Sto da ne?
Za 25 su sigurno dobri. Kupi i meni jedne, dacu ti 30:D |
Re: Simpatični Mališani?
a zvuk?
|
ma lesha, 25 evra, bre!
rhino, hoćeš li ozbiljno jedne? |
znam da su 25e, ali ja opet ne bih uzimao nesto sto ne bih koristio.
ma koliko glupo zvucalo, prvo ih poslusaj. |
Ma ako ti se ne svide bash, uvjek ih mozes kasnije sprovest' kablovima do wc-a.:D
100% zvuce odlicno za "na solju" Treba biti kreativan:) @balthazaar Ma necu, salim se.... Imam ja tako neke hifi sony sa strane |
e jebi ga...ja taman mišljah da počnem biznis odje...ono 25-30...:D :D
ajmo ajmo još malo pa nestalo :=))) |
al sad mi je vlasnik poslao poruku i dodo jos dvije nule! ;)
|
2500e! Mora da su to dobri kompjuterski zvucnici:rotfl:
|
|
All times are GMT +1. The time now is 11:13 AM. |