|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
baš tako...o tome je verovatno odlučivao gos'n Price...uostalom što da ne koristi nt2 ako joj radi posao..
a da je oprema koju lik ima jeftina-baš i nije...razmislite koliko košta taj NEVE desk ili GML eq,ALAN SMART,itd...jedino je činjenica da nema premnogo sprava da impresionira raju...
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 19-01-2008 at 05:43 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
Pa s obzirom da radi za madonnu, i nije da nije mogao da izabere skuplje. Ali ako je njemu sve to odgovara tako, i odradjuje posao, what the hell.
![]()
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Ljudi, ne zanosite se... to je sigurno tako i sa tom opremom !
p.s. kad sam cuo i vido onaj WAVES-ov demo koji ucitas u nuendu kao project i gledas svaki kanal ![]() ![]() TO JE TO... samo znanje treba !!!
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
demo za waves plug-inove koji dolazi na nekoliko cd-ova sa wav-ovima i cubase projektima interesantno
![]() gdje se moze naci.... pm.com ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
I ja bih da vidim
![]() |
#27 |
Member
|
![]()
OT:Mislis na "mixing with waves"? To imam kome treba. Mada u onim pjesmama nema zestokih intervencija pluginima, ali je zato lijepo snimljeno.
E sad u vezi sa threadom - Zar vama ovaj Seal zvuci nesto mnogo dobro? Ja sav srecan skinuo album, mislio bit ce onaj Trevor Horn zvuk, ono neke zum-zum-zum pjesme, produkcija nista specijalno. Mislim nemojte me pogresno shvatit, to je dobro uradjeno, ali Seal je meni uvijek bio vrh produkcije, a ovo je prilicno sitno za njega. Madonnu nijesam jos cuo. Last edited by DrumstickBass; 19-01-2008 at 10:42 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa svi znaju da Bono iz U2 peva u kontrolnoj sobi sa Shure SM57 koji drzi u ruci!! (na primer...) i mogu da iznajme najskuplji studio na svetu, ali nece , nego iznajme neku dvorani poredjaju iznajmljenu opremu i snimaju tu... To sto neko ima puno para, ne znaci nista.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Member
|
![]()
I ja bih voleo da vidim te Wavesove u akciji
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Mason
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Samo neka ukinu oni vize... naucicemo mi i njih kako i chime treba da rade. Odose oni u krasni k**tz kad i tamo pocnu da nichu Srpski "eBay Roads" studiji ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Madonna koncert u BG | filip | Pricaonica | 18 | 31-08-2009 12:08 PM |
malo pomoci oko side-chain-a? | Miha Blaze | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 19-03-2007 06:50 AM |
Side-Chain u Cubase SX3 | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 21 | 02-06-2006 01:48 AM |