![]() |
Madonna vocal chain!
takodje u novom Soun on Sound u, Stewart Price pokazuje kucni studio i prica o Seal i Madonna albuma..sa cime je sta radio.
Madonnin vokal Mikrofoni : Rode NT2 (60% albuma) Sony C800G (40%) EQ UAD1 Pultec Preamp Avalon 737P koji je isao u Urei 1176 pa u Neve 33129 EQ i na kraju Lucid AD9624 (A-D Converter) Snimao u Logic 7 Motu HD192 |
Re: Madonna vocal chain!
Rode NT2 ??? UAD ??? :shock::shock::shock: Ma kenja bre! To je reklama samo... Ja ne verujem u to!
|
Quote:
ali mi nije jasno da ima UAD Pultec eq pa na kraju Neve 33129 eq ...... zasto 2 eq a ??? Pozdrav |
Quote:
I pevano u sobi!! Tip ima minimalan set up - G5 Dual 2.8GHz, Logic 7,2; Neve Melbourn mixer `12:2; 1176, Avalon 737, Neve 1084 pre; Alan Smart C2, GML EQ; Lucid convertors, Mobile set up Apogee SymphonyAD16 i DA16 Nord Lead 3 (glavni sint) Yamaha TX7 Casio CZ101 TR909 ARP2600 KORG MS20 EXS24 glavni sampler puno koristi UAD1 i PSP range plug ins.. malo, ali probrano...nije sve u opremi!! |
|
al si brz! super!!
DAKLE. K'O STO SE VIDI....NIJE SUPER LUDILO. I dalje stoji, nije vazna oprema!! (mislim ovo je super sve ali nije preterivanje!!) |
meni taj levo sint na prvoj fotki izgleda kao Virus Polar, a Nord ne vidim...
|
Quote:
|
nord je radio fotke :)
@DaBear Quote:
|
Quote:
Moj covek :da: :D Ali mi i dalje nije jasno zasto 2 eq ? Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 05:52 AM. |