|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
Kako? ne mogu da se setim da li sam ikad to radio
![]()
![]() |
#22 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
ako koristis IE, onda instaliras ff ili operu, pa sledis gore navedena uputstva...
![]() Leso, ne mlati se dzabe sa cechom, probao sam, nije do toga, probaj da proveris ovo sto sam gore napisao...
Ipak, sta kog vraga ja znam, imam tek 20, jos uvek nisam nista konkretno uradio u muzici, i pijem mleko skoro svakog dana... Last edited by dexyco; 25-12-2007 at 12:38 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Vibrator
|
![]()
hvala, nisam toliko lud da koristim ie..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
ni ja...
![]()
![]() |
#26 |
Administrator
|
![]() Evo sredili smo ovdje sve navedene nedostatke, pa javite ako naidjete na jos koji...
Sto se tice smajlija, posto ih ima dosta, njih cemo ovih dana sve popraviti (ovi sto su ostavljeni na prethodne dve strane, bi trebali sada normalno da vidite). Poz svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam kakav je slucaj sa drugima, ali ja imam poprilicno otezan pristup rumskom...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |