![]() |
-= Mali "issue" =-
3 Attachment(s)
Elem, slike govore vi?e od reči:
U ruBlack skinu je postavljen 'thumbs up', međutim u ostalim skinovima prikazuje 'thumbs down'. Eto za?to ponekad dolazi do nesporazuma na forumu. :wink: |
Re: -= Mali "issue" =-
lm, adminima je vec neko vreme poznat taj bug, ali pretpostavljam da nemaju vremena ili su zaboravili to da isprave..
|
Pa bas nam i nije poznat. Ili nam je neko vec rekao za to, pa mi zaboravili (sto opet znaci da je na nama odgovornost :ups: ). Ajd sredicemo to... |
pa rekao sam vam kad smo se videli u ns-u :D
|
2 Attachment(s)
Znam da ovo nije Rimski Koloseum, ali opet ... :rotfl: ˝Rumski Koloseum˝, pa pitanje ˝thumbs up˝ i ˝thumbs down˝ nije pitanje ?ivota i smrti.
'Ajmo jo? ˝issue˝-a: II - View post image not showing. III - Vi?e od 50% smajlija ne radi (ako ne mo?ete da re?ite problem, samo ih izbri?ite) |
evo moj predlog:
poslednji update vBULLETINA, pa cu se licno pozabaviti nedostajucim ikonicama. Problem je taj sto se za nove verzije moraju pratiti promene, i uraditi nove verzije postojeceg skina. Jednostavno, svaka nova verzija foruma ima vise grafike nego predhodna |
kod mene svi smajliji rade..
|
Lesho, ubaci neki smajli sa gornje slike (Imported smilies) u post ispod i smatraćemo da ne postoji taj 'issue'. :wink:
|
:dance:
ovo je dance2 |
... a ovo je smijlikojiseuhvatiozau?iiigrauritmusalse
|
All times are GMT +1. The time now is 12:27 AM. |