|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Ubodi Dynacord VRS-23 bez razmišljanja! Staru reviziju uzmi. Ja sam dva komada kupio kada su bili po 160 EUR. To će sve otič gore!! TAM-21 više nema!!!!!! Zadnja dva su otišla po 260 EUR a bili su po 110-140 EUR prije točno jednu godinu!!!!
To uzmi pod ruku i bježi!! Ja imam dva komada. Staru i novu reviziju. Nova je više Hi-Fi, ali staru kad zafrljiš u selfoscillation.... Ma čovječe šta ja isto serem!!!! Pa cjeli soundtrack za Forbidden Planet možeš napravit sa te dvije sprave!!!!!!! Ne treba ti nikakav synthesizer. One same rade zvuk iz ničega. Povežeš ih međusobno i one tako razgovaraju pola sata i generiraju boleštine. Ti njima kažeš u mikrofon: "jedan", a oni tebi: "dva" !! ![]() Kupi. Bit će ti poslje krivo. 160 eura je ništa za BBD. Pa samo te čipovi ispadnu toliko. A ima ih pun kuarc unutra. Valjda 12 komada ili tako nešto... nesječam se. Eh da.... za one koji ne znaju. To je stereo reverb procesor !!!!!!!! Ulaz je mono. Ali izlaz je stereo!!! VERTICAL REVERBERATION SYSTEM !!!!! VRS-23 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Vjerovatno ću kupit treći za djelove ovih BBD-ova u prvoj reviziji, pošto ih više nema nigdje za kupit. Ovi iz druge revizije mogu se kupit ali nisu tako jaki. Jednostavno i ne proizvode tako jak feedback.!!! U tome je fora. Probao sam ih seliti u novu reviziju i onda nova gubi hi-fi karakter ali zato rošta feedback sve u šesnaest !!!!! SPRAVA JBEE SVE PO SPISKU!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
ja cu biti skroman,
novo gitarsko pojacalo novu gitaru mesa boogie v-twin (uz malo srece, kroz koji dan je u mom posjedu) canon 40D i 70-200 f2.8 (da upotpunim ergelu a i treba mi backup fotic) to je u planu za prvu polovicu godine, a dalje cemo vidjeti...i ja razmisljam o novom auticu posto je kadet vec skoro punoljetan ![]()
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Da ne budem depresivan i dobijem malo volje...
toliko, za ostalo cu da se snadjem... Pozdrav, i sve najbolje LET THE GALAXY SHINE!!!
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
P.S.
malo sam zabrinut za zdravlje kolega na forumu, izgleda da je epidemija "Antikvaristike" i "Staretinarnice" uzela ozbiljnog maha... Pazite ljudi, cuvajte se "fancy" starina, za 90% istih se zna mesto: OTPAD Verujte mi, stariji sam od vecine vasih "zelja" i dosta sam ih posedovao, pa prodavao ili cak poklanjao, pa jeste li zaista sigurni da sve to sto navodite bolje radi od danasnjeg hardwarea?
![]() |
#15 |
MCI Master
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Mesa Boogie dual rectifier ili bar marshall jcm 2000
Gybson Les Paul (necu previse birati) mnoooogo azmafona i azma ploca akusticki prozor i ostala drvenarija i da se deda mraz razume u akustiku i isplanira mi ceo studio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Onkyo SE-200 PCI....samo jos negde da je nadjem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rumski Session Final List | dr.Ru | Razno | 10 | 28-09-2005 09:59 PM |
Emu---list computers??? | zmaj | Computer Hardware | 4 | 23-02-2005 10:28 AM |