|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
evo meni ne treba puno
![]() ali znam da svatko planira nesto Kupit pa idemo Purple audio MC 77 Roland Jupiter 8 Encore midi za OBXa i OB8 Roland System 700 ( ili 4x System 100m) i zamjenit VS keys za VS Rack ..... a na wish list je i novi AUTOMOBIL... puno ovo ga s 2008 wish liste kupljeno je u 2007 pa sam za sada nadodao AUTIC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by roginator; 31-12-2007 at 05:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Andromeda A6
Virus TI Blofeld JD990/JD800 JP8000 ...i tako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ooo, dobra tema, na kraju godine cu vjerojatno shvatiti da mi nije dosta. Realno pisem ono sto mi treba, naravno da bi radje Air 20...
Krk RP8 Rode NT1a Onaj refleksn filter ![]() i neki Canonov DSLR Najveca ovogodisnja yelja je bio ruDAW, ali to imam sada... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mod?rateur analogue
|
![]()
E-Mu SP-12 sa floppijem
minimoog - ako bude para i naletim na dobar deal Roland SH-101 - možda Blofeld - možda, ako prodam neki drugi waldorf dovesti renovirani OB-X i CS-80 u Hrvatsku jos jedan BBD delay kao DM300, Memoryman ili sl.. jedno od slijedećeg: Purple Audio MC-77 ili Action za api500 API ili BAE 500 rack, sa barem 2 preampa (P-1, NV500..umjesto ME-1NV) Drawmer 1968 bus compressor ili 33609 od vintage designs ili ams neve Ghost, GL2800 ili Toft ATB mikser za analog mixdown.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() za ovu 2008 prvo jedno 10 000 eura za shtek,pa jedan powercore sa vss-om,i jedan liqid mix focusrite,dva tft 24 incha..........tascam us 2400 bicu zadovoljan.......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
...da obezbedim kolko...tolko sigurnost za svoju porodicu, a sto se tice studija-da zavrsim izgradnju nove gluve sobe, par neve spravica, duende, par legalnih softwere-a.Ljudi puno lepe muzike vam zelim i srece u svakom pogledu
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
...uuuf, puno toga, ali možda bolje bit pošten prema sebi pa napisat donekle izvedivi scenarij:
- Moog Voyager Electric Blue - licencirani Cubase 4 - 10 kila manje ![]() Roginator spominje novi automobil. Vrlo OK ideja, ali budući je ovo ipak forum za ljude sa tvorničkom greškom koji su do sada u svoja tonska studija parkirali barem jedan automobil (a neki i više ![]() ![]() Sretna Nova svima, puno zdravlja i nek muza i mjuza budu uvijek uz vas ![]() Last edited by redroom; 01-01-2008 at 11:11 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
Zdravlje za moju porodicu na prvom mestu,puno dobrih i kvalitetnih pesama
jos po neki film,muziku za neku pozorisnu predsatvu,bojli i puniji studio,najbitnija stvar(kreativnost) i da izdrzim sve sto je nemoguce i iskoristim sve sto je moguce...........Srecna 2008 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
API sa bar 6 modula (2x512c, 2 BUzz kompresora i NV ili sl), neki non-TLM Neuman, I Toft ATB ili Trident sto
![]() ![]() od svega ovoga, bice jedno 5 kubika azmafona i gomila DIY apsorbera i difuzira
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Nord Lead 3,
PPG Wave 2.3 Roland Juno 106 Mada, tesko da cu ista od ovog da nabavim... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|