|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
@Shot
Da, morat cu napravit generalku u prostoriji. Prvo leti ona drvena karoserija od polica i rackova (bit ce dobra kao testni pult za moje diy sprave u drugom "Balthazar room-u")! ![]() Onu kramu sam vec sredio (donekle)... znas kako je... cim spomenem svojoj zeni da bih uredio jos i tu prostoriju odmah pocne paljba da ima i prioritetnijih stvari, a stara pak davi kako zelim okupirati cijelu kucu! ...Ughhhhhrrrrrr!... Ipak cu malo pricekat da mi kolega potvrdi da je Soundcraft kod njega. Nikad ne znas sto se moze dogodit. Last edited by FrankoPanko; 08-01-2008 at 08:18 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigao Soundcraft 1600! | FrankoPanko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 07-08-2008 06:12 PM |
hd boss br-1600 kako koristiti kao live mix | magnum | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 06-05-2008 10:26 PM |