|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Imam priliku nabaviti ovaj pult u odlicnom stanju, konfiguracija 24 inputa, 24 tape returna, 8 bus, patch polje (kao ovaj na fotki). Zanima me da li netko ima iskustva s tim pultom i da li zvuci priblizno kao 2400? Kakav mu je headroom i stereo slika? Hvala.
Last edited by FrankoPanko; 07-01-2008 at 10:01 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Konsolu nisam probao ali koliko znam jedina dva prava studijska modela Soundcraft-a su 2400 i TS12.
p.s. i sami smo u potraznji za iste... pa ako neko zna da ih neko prodaje nek se javi ![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Trazio sam i ja 2400, ali eto, ukazala mi se prilika (placam nesto u opremi, nesto u eurima) zato mi je interesantno i vjerojatno po zvuku dosta bolje od Mackie-a 24/8 kojeg ujedno i prodajem!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Postoje i 3. i 4. studijski modeli, sta god to znacilo... TS24, DC2020! Jes' da je firma polu-bulja, ali ovi modeli rade posao... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Polu-bulja ili ne... Trevor Horn je koristio 2400 kad je snimao ovaj album...
http://www.youtube.com/watch?v=1oPtxGQscYg p.s. moze svasta ako znas...
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
odakle ti ta informacija ???????? Trevor je uvek imao SSL u studiju i jedno vreme i 2 Euphonixa !! Imali su jednog Soundcrafta u jednoj od programming soba, gde su drzali Synclavier, ali to je samo bilo za pre produkciju, aranziranje i programiranje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#8 |
Mason
|
![]()
A i kako god bilo... to je bilo jako davno, a mnogo toga se od tada promenilo...
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
U pravu si, sad je gore
hehehehehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
... A ja samo pitao da li netko ima iskustva sa (ili je cuo kako zvuci) Soundcraft 1600.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigao Soundcraft 1600! | FrankoPanko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 07-08-2008 06:12 PM |
hd boss br-1600 kako koristiti kao live mix | magnum | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 06-05-2008 10:26 PM |