|
|||||||
| Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
pa isto kao kad DJ-i pustaju ploce...stalno vrete neke dugmice i pokretima "najavljuju" sta ce da se desi ili desava....kao.."sad ce filter...!" i onda uvrce nesto k'o bajagi !!
U starom studiju su bila trojica koja su DJ-isala regularno svake nedelje i uglavnom im je sve bilo na lap topu i sa Live softom.... jedan je imao controller podesen za zezanje a ostali su samo pustali muziku i mlatili se!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
MCI Master
|
pa kaj vam je
ajde fala da neko iz ovih krajeva ista sarafi vani pa bilo to i MUTE DUGME drugo...neka je i na playback ako je dobro...ja znam vece prevrante odu na tezgu s Ketronom onda zaljepe ispod MINIDISC i sviraju instumentale a kao DJ glupi!!!!! a glazba je sasvim ok |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
ocu rec da ako zbilja uzivo pice mjuzu s laptopa ne vidim zasto smatraju da je to neki problem? nek jednostavno rade tako, na kraju krajeva bitna je muzika, a ne izvor iz kojeg izlazi. nastupaju milijuni ljudi sirom svijeta sa laptopom, rade muziku i produciraju je na njemu, a laptop i nije glavni lik pricice koja se ovde zacela. mene zivo interesira, kad vec pice mjuzu iz Abletona, kako im se da teglit syntheve od Balkana do Japana (i natrag) i glumit na stageu meni je to vrhunska debilana
Last edited by redroom; 06-01-2008 at 03:38 PM. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Moj dobar drugar je ( zaista ) svirao u Japanu ...... sustinski , samo narucis sta zelis da te saceka tamo od sintova , i to je to , uglavnom ......
Pozdrav |
|
|
|
|
|
#5 |
|
MCI Master
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Quote:
da, da, mos mislit, kako ti kupus nosio bih kao i do sada, ono sta moram i trebam, ali da bi teglio ekstra syntheve misleci da cu njima impresionirat nekog negdje tamo - sorry roginator, meni je to smijesno ustvari, uhvatili smo se pretpostavke koja na kraju mozda uopce ne odgovara istini i ispada da ja sad nesto ljubomorno seruckam po momcima koje i ne poznam, a to mi je zbilja bezveze, pa bi ja izasao na slijedecoj stanici ako ikad ovaj thread procitaju momci iz alternative control i na kraju ispadne da smo bezveze nabadali ko corave koke na osnovu jednog videa zelim im se unapred ispricat i pozelit im svako dobro u daljnjoj karijeri, neka nastave radit to sto rade, pritom ne zaborave uzivat i dobro se zajebavat i dabogda svirali jos vece i jace evente od sadasnjih. godspeed alternative control |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
MCI Master
|
vidim ja da neki ne rade puno po klubovima ALI ISTINA da u takvoj glazbi imas prodju ako na GIG doneses sinteve makar oni stajali i skupljali prasinu i nikotin!!!
i cinjenica je da je to bolje placeno nego skakat oko compa i 1210, a i bolje se osjecas kad je neki od angela s tobom ... recimo MINI ..pa sto daftpunk ma 4 voyagera ![]() jebiga to je isto SHOWBIZ!!!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Ja se otrovah pesmom
mnooogo zarazan vokal... a nisam bas neki trancer...E sad, stvarno mi nije bitan scenski nastup, i mnogo vece "zverke" glume da sviraju pogotovo u ovom zanru. U svakom slucaju, momcima zelim sve najbolje u karijeri. Srecni praznici! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
|
|
|