![]() |
Alt+Ctrl?
Cudo!!!
Salje mi ortak, inace veliki fan tranca i psidze, link misleci da su neki Izraelci... http://www.youtube.com/watch?v=N3GtVRT62LM kad ono, srpska zastava... Jel cuo neko za njih? |
Re: Alt+Ctrl?
Quote:
ne treba zastava..vidi se po facama da su nashi !! Kakav li to efekat postize kad vrti ove dugmice na mikseti? To obozavam kod DJ-a...:rotfl: evo link sa intervjuom.... http://psy.com.mk/forum/viewtopic.ph...059fd875138a10 |
kako se to vidi po facama?:confused:
A to za DJ-ing je vec postalo normalno da "sviraju" miks-pult jbg.:rotfl: Sve u svemu zanimljivo zvuci... Poz |
meni lice na ruse :) a ponasaju se kao mi :))))))
|
Quote:
od 24 kanala na mikseru dignuto je njih 5 ili 6, tip za mikserom cacka low pas i hi pas filter potove na mikseru i to je sve sta radi. niti da takne npr. solo ili mute botune pa da covjek kaze da nesto "svira" ovaj drugi duge kose tu i tamo takne neki botun na synthu, a iz syntha ne izlazi nikakav sound. ni u virusa ni u nord leada nisu ustekani midi kabeli pa da covjek racuna da ih triga sekvencer iz laptopa ili hardverski sekvencer ili da je neki aux send iz miksera ustekan u audio in syntha pa da filtrira neki kanal uzivo. meni ovo izgleda ko standardni laptop plejbek, sorry ako grijesim. nemam nista protiv momaka, prvi put cujem za njih, zvuce okej u ovome zanru, a sad sta taj zanr nije my cup of tea, moj problem :rolleyes: |
|
pa isto kao kad DJ-i pustaju ploce...stalno vrete neke dugmice i pokretima "najavljuju" sta ce da se desi ili desava....kao.."sad ce filter...!" i onda uvrce nesto k'o bajagi !!
U starom studiju su bila trojica koja su DJ-isala regularno svake nedelje i uglavnom im je sve bilo na lap topu i sa Live softom.... jedan je imao controller podesen za zezanje a ostali su samo pustali muziku i mlatili se!!! |
pa kaj vam je
ajde fala da neko iz ovih krajeva ista sarafi vani pa bilo to i MUTE DUGME :D drugo...neka je i na playback ako je dobro...ja znam vece prevrante :D :D :D odu na tezgu s Ketronom onda zaljepe ispod MINIDISC i sviraju instumentale a kao DJ glupi!!!!!:rotfl: :rotfl: :rotfl: a glazba je sasvim ok |
Quote:
ocu rec da ako zbilja uzivo pice mjuzu s laptopa ne vidim zasto smatraju da je to neki problem? nek jednostavno rade tako, na kraju krajeva bitna je muzika, a ne izvor iz kojeg izlazi. nastupaju milijuni ljudi sirom svijeta sa laptopom, rade muziku i produciraju je na njemu, a laptop i nije glavni lik pricice koja se ovde zacela. mene zivo interesira, kad vec pice mjuzu iz Abletona, kako im se da teglit syntheve od Balkana do Japana (i natrag) i glumit na stageu :shock: meni je to vrhunska debilana :rolleyes: |
Moj dobar drugar je ( zaista ) svirao u Japanu ...... sustinski , samo narucis sta zelis da te saceka tamo od sintova , i to je to , uglavnom ......
Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 09:12 AM. |