|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
super su ti m-audio dx4. to ce ti biti sasvim ok a uklapa se u cijenu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ahhh
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Rale, ti si imao priliku cuti te Fostexe i cine ti se ok?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Puno hvala sto si mi skrenuo paznju na Pico Lino. Procitao sam cijeli thread i moram priznati kako cijela prica zvuci obecavajuce. Svrbe me ruke
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Mojega dobri, ne preporucujem ih nikome...Imao ih, ne valjaju nista...Mislim dobri su da ih imas da slusas muziku ovako na njima i da igras video igrice i ovako samo da ih imas...Ali na njima nista ne moze da se miksa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Hvala svima na pomoci!
Iz svega procitanoga zakljucak je slijedeci: Vjerojatno bih mogao proci s necim sto sam mislio kupiti kao sto je M-audio DX4 (hvala Vanjus i Jan na misljenjima) ili skupljim Fostexom, kako je Rale predlozio. Medjutim, komentari ovdje (naravno i rasprave na forumu vezane oko monitora) vjerojatno s pravom ukazuju da ne bih s time bio zadovoljan sve do razine, recimo KRK RP6 ili sl. A za to trenutno nema para. Koliko god bio lud, ipak mi je to samo hobi, i nije jedini. I druge "potrebe" vriste "kupi mene". Zanimljivo da je M-audio DX4 po vanjskim forumima dosta hvaljeno rjesenje za kucni studio. Samo mala zanimljivost. Na kraju, kolega "7" me prosvjetlio s Pico Lino idejom. Kako mi lemilica nije strani alat (kao vjerojatno i vecini ovdje) odlucio sam da cu kreniti tim putem. Pozdrav i hvala svima na pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ako radis muziku u kojoj je akcenat na bass-u, DX4 ce ti biti nocna mora...Nista neces cuti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Za 200 evra, koje god monitore da uzmes neces se pokajati, to ti je moje misljenje.
Dosta sam slusao razlicitis jeftinih monitora, mada moram da priznam ni jedne od vrednosti 200 evra, i manje-vise svi slicno rade, svakom fali ponesto, tako da 100% neces da pogresis koje god da uzmes. Kolika ti je prostorija u kojoj planiras da slusas???? Pozdrav i srecno sa novim monitorima! Koje god da uzmes, nek te sluze dobro!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koje studio monitore | crisis.dub | Monitoring | 17 | 07-04-2009 12:11 PM |
Koje Monitore? | Milanche_show | Monitoring | 8 | 19-01-2008 04:15 PM |
Potreban savet za aktivne monitore | sasa.ivkovic | Monitoring | 51 | 19-06-2005 03:32 AM |
Koje zvuchnike uzeti za komp za oko 200 eura | codejan | Computer Hardware | 5 | 30-07-2004 06:58 PM |