![]() |
Koje male i jeftine aktivne monitore za kucni studio uzeti?
Jasno mi je da se od malih monitora ne moze ocekivati neka kvaliteta. Kako mi trebaju monitori za mali kucni studio, nisam u poziciji za velike investicije. Konkretno gledao sam M-audio DX-4. Da li netko ima iskustva s njima ili s jos jeftinijima StudioPro3? Mozda nesto od Edirola ili sl? Savijet i preporuka je dobro dosla. Hvala!
|
Re: Koje male i jeftine aktivne monitore za kucni studio uzeti?
Quote:
Pozdrav |
genelec 8030a
|
kolko su ti geneleci? cuo sam dosta lepih stvari za njih :)
|
Da, hmm, do koliko para? Znam da je vjerojatno nemoguca misija, ali ne bih mogao odvojiti vise od 200 eur za par, prema ovom spisku kod thoamanna: http://www.thomann.de/gb/cat.html?gf...onitors&oa=pra
(znam da ce me ovdje doci vise, ali recimo u hr se M-audio moze dobiti po dosta dobroj cijeni, npr. DX4 je oko 180 eur) Ponavljam, radi se o malom kucnom studiju za vlastitio veselje, bez nekih profesionalnih potreba. Ako se kome dade malo pogledati ovaj spisak kod thomanna, pa ako ste jos neke od tih kutijica i culi, rado bih vidio vase misljenje. |
a zasto ne uzmes neki hi-fi zvucnik ? Ako ti vec ne treba za profi,i ako su te pare u igri?
|
Htio bih ipak nesto s malo neutralnijom zvucnom slikom.
|
Quote:
|
Quote:
|
Potrazi na forumu pricu o Vifa Piccolino zvucnicima, postoji varijanta da se uzme kit pa da ih sam napravis... ako imas nekog jeftino da ti uradi kutije, eto resenja...
|
All times are GMT +1. The time now is 02:48 PM. |