|
|||||||
| Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Prevoznik - Cityexpress.... za izbegavati. 2 meseca me vuku za nos, i na kraju nista
Kontaktirao sam lokalnog dilera yamahe, koji ce pokusati nesto, mada nemam previse nade. Anita, Mandrak i ostali iz CRO, ako nije problem, nek' neko kontaktira vase zastupistvo (oni su sigurno ovlasceni i na visem stepenu od ove BG prodavnice) Model je Yamaha ex5r, a deo koji se trazi dvoslojna ploca ispod displaya sa oznakom XT436 i nekim #A0320 Ako ne moze deo, bar shema, pa da se pokusa napraviti ista Hvala svima
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Nazvat cu sutra ljude u yamahinom servisu da vidim ?ta se mo?e napraviti.
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
Hvala ti PUNO!
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Nema na cemu
|
|
|
#5 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Uradi li sta offe ? Jebote ne mogu da verujem ... cekaj bre,jel taj city express ne moze da se goni krivicno zbog toga?Pa nek izmisle novu yamahu ?
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Pokusavao sam sve i svasta (osim pretnje
) ..... nema sanse da se bilo sta uradi, jer se oni pozivaju na to da ja nisam osigurao teret. Ali...... to je bar 30ta posiljka koju sam slao istim prevoznikom i nikada mi njihov vozac nije ni nagovestio tako nesto.... nisam imao pojma o tome niti vremena da proucavam sve sitne paragrafe uslova transporta, covek uzmerobu i za sekund nestane. U svakom slucaju JAKO NEKOREKTNO!!!!,Ali, zahvaljujuci Mandraku i drugim ljudima dobre volje, postoji sansa da preko hrvatske Yamahe dobijem u Lyra Style, u BGu plocu... ne bas jeftino, i ne bas brzo, ali potpuno nebitno... Samo da Yamaha zasvira
|
|
|
|
#7 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
A verovatno tu sa osiguranjem ima pederastija - sto je sprava skuplja,vise platis.E sad,ti naravno mozes da kazes da to vredi 50 eura da bi platio manje,ali ako nesto rikne onda ti daju 50 eura ,a ne punu cenu sprave ... itd ...
Ali i dalje mislim da mora da postoji neka klauzula koja ne dozvoljava prevozniku da to tumba kako hoce,i daje mu u obavezu da paket donese u komadu. Nazalost,pomoci ti ne mogu,ali se nadam da ce se sve zavrsiti dobro (jebiga,pare dodju i odu,i tu nema pomoci). Ali bih voleo da se javi neki pravnik i objasni nam malo ove detalje prevoza,sta sme a sta ne ,jer je to stvarno nekorektno i ruzno da ako ne platis osiguranje mogu da igraju fudbal sa tvojom posiljkom. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|