Artist - mala prevara velika shteta
Ovaj thread namenjen je onima koji "vode kadrovsku politiku" u ARTISTU. Vise godina kupujem u Artistu, zadovoljan sam i prilicno lojalan kupac ali me je razocarao jedan potez kojim su najvise stete sebi naneli... Zeleo sam da kupim 50m mikrofonskog kabla, da ga u svoj grad dobijem brzom postom, i naravno pre toga platim uplatnicom. Ovo sam i ranije cinio sa drugom robom u ARTISTU i sve je bilo OK. Momak koji se javio na tel. trazio mi je mail da mi posalje predracun, sve cool, ali predracuna nema sledecih 5-6 dana i ja dajem kesh prijatelju koji ide do BG da uzme kabl u radnji. Covek dolazi ispred TC Konjarnik i naravno nema mesta za parking, ostavlja auto nepropisno, ulazi u radnju i zamoli prodavca da mu izmeri 50m, a on se za to vreme vraca do kola u strahu od parking servisa, itd...Kratim, donosi mi kabl i ja konstatujem da ga je prodavac "zavrnuo" za 10m. Sramota za firmu, al` nekom klincu vajdica tih 10e. Naravno, ovo ja nemogu nikako dokazati, imam samo racun od 05.02.2009. u 14,06h, pa vi vidite ako kog zanima, opet ne zbog mene...Pozz.