|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ovaj thread namenjen je onima koji "vode kadrovsku politiku" u ARTISTU. Vise godina kupujem u Artistu, zadovoljan sam i prilicno lojalan kupac ali me je razocarao jedan potez kojim su najvise stete sebi naneli... Zeleo sam da kupim 50m mikrofonskog kabla, da ga u svoj grad dobijem brzom postom, i naravno pre toga platim uplatnicom. Ovo sam i ranije cinio sa drugom robom u ARTISTU i sve je bilo OK. Momak koji se javio na tel. trazio mi je mail da mi posalje predracun, sve cool, ali predracuna nema sledecih 5-6 dana i ja dajem kesh prijatelju koji ide do BG da uzme kabl u radnji. Covek dolazi ispred TC Konjarnik i naravno nema mesta za parking, ostavlja auto nepropisno, ulazi u radnju i zamoli prodavca da mu izmeri 50m, a on se za to vreme vraca do kola u strahu od parking servisa, itd...Kratim, donosi mi kabl i ja konstatujem da ga je prodavac "zavrnuo" za 10m. Sramota za firmu, al` nekom klincu vajdica tih 10e. Naravno, ovo ja nemogu nikako dokazati, imam samo racun od 05.02.2009. u 14,06h, pa vi vidite ako kog zanima, opet ne zbog mene...Pozz.
#2 |
Vibrator
|
![]()
pre nego sto izvedemo zakljucak da u artistu rade prevaranti, mislim da bi bilo mnogo bolje da se prvo cujes sa kolegama u beogradu i da popricate sta se zaista desilo, i oni su ljudi pa je moguce da je doslo i do greske.
pozdrav, lesha artist ns |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hajde, mozebiti da si u pravu, evo zovem...
#4 |
Member
|
![]()
Momak se uljudno izvinio za ucinjenu gersku, problem resen
![]() ![]() ![]()
#5 |
Vibrator
|
![]()
eto, drago mi je da je to reseno
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Evo sta se meni desilo kad sam narucivao jedan uredjaj iz artista u BG-u.. Trazio sam da mi isporuce proizvod brzom postom posto zivim u Novom Sadu. Lik za telefonom kaze da to moze, ali da prethodno uplatim novac na njihov ziro racun pa ce mi isporuciti uredjaj cim pare legnu. I lepo ti ja uplatim novac u posti. Sutra dan nazovem i pitam jel novac legao na racun i covek mi kaze da nije... Ok, zvacu sutra.. Zovem ja sutra, novac i dalje nije legao. Prekosutra, nakosutra, prodje oko nedelju dana a novac "navodno" nije legao. Kaze meni lik iz artista: "Do nas sigurno nije, svaki dan proveravamo izvode. Verovatno je posta nesto zeznula". Ja zovem postu i oni kazu da je novac uplacen banci ciji je artist klijent. Ja potom nazovem tu banku i oni mi potvrde da je novac legao na racun aritsta. Ogorcen, ja nazovem artist i tom liku kazem "Zvao sam postu i vasu banku i oni mogu da potvrde da je novac legao na vas racun!". Na to ce lik ko iz topa "U stvari, jeste legao, sad tek vidim...". Necu ni u koga da upirem prst a vi sami procenite o cemu se radi.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
ja sam chekao klotz 16/4 multicore skoro 6 meseci.. a rekli su da ce biti za 2 nedelje/mesec dana max.. da ne pricham kako su se ponashali, neki od njih beze sad kad me vide, jer sam prichao sa gazdom i najebao im se majke.. gazda je odmah zvao fabriku, dobavljacha itd i dobio sam multikor za 2 nedelje.
oni ga nisu ni naruchili. a morao sam da stopiram izgradnju studija jer je multikor morao da bude provuchen kroz akustiku i vec napravljene drzache po plafonu.. ma uzas.. ali inache, nisu svi takvi.. takvi ne da treba da dobiju otkaz, nego treba da im se zabrani da rade bilo shta slchno tom poslu.. iskreno, mislim da ne preterujem.. jedno je da neko zaboravi jedanput.. pa ajd i dvaput.. da kazem da mogu da razumem takvu neodgovornost.. ali da dam kaparu, i da zovem na svakih nedelju dana i da proveravam i da me lazu kako nije stigla isporuka, mi je stvarno dzukachki.. drugu rech ne mogu da nadjem.. za to vreme sam mogao i sam da ih napravim jbt.. ostali su prilichno korektni, i moze se raditi sa njima.. nekako imam utisak da je u poslednje vreme preveliki pritisak pao na njih i da ni sami ne znaju shta ce.. i to je problem organizacije.. neki od njih uglavnom kad dodjem sede u kaficu ispred, neki beze u magacin il na push pauzu kad me vide, ali kao shto rekoh ostatak je korektan.. pozdrav |
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
meni se čini da im se jednostavno jebe za sve, mislim na ovu BG ekipu.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
zloupotrebicu polozaj moderatora da odgovorim na zakljucanu temu, nadam se da necete da mi zamerite.
ne treba generalizovati stvari, siguran sam da ima vise pozitivnih nego negativnih iskustava. treba razumeti kolege u beogradu, jer su ponekad stvarno pretrpani poslom. desi se da stvari idu malo sporije, ali se ipak na kraju zavrsavaju. ne zelim da ispadne da bilo koga branim, ali i sam sam na takvom mestu tako da mogu sa jedne strane i da ih razumem. uostalom, znate i sami kako je u drugim shopovima. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VELIKA DILEMA:Korg PA2X PRO ili Roland G-70??? | mesh | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 26-06-2009 04:17 PM |
Yamaha EX5r, velika Shteta | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 17-01-2008 11:14 PM |
Velika Pomoc Ljudima Oko Kupovine!!! | peraZdera | Predlozi i sugestije | 11 | 12-07-2005 04:45 PM |