|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
E sve si u pravu....samo sto se ja nekad zanesem malo kad imam nadahnuce pa zaboravim na sve oko sebe....a to i nije bas zdravo....
drugi problem je sto imam puno ideja zabelezenih na dictafonu...i ne mogu da stignem sve da ih realizujem.....za neke mi fale reci , neke reci moram da popravim i izmenim.....i tako sve je nesto onako ....kako da objasnim ....odlicna tema ideja, ali nedovrseno.... E zbog toga sam bio resio da sebe sprecim da imam nadahnuce dok ne zavrsim ovo staro....al avaj nisam uspeo... naprotiv dolazilo je josh cesce kako bi me josh zaduzilo.... Ipak ja sam taj koji izgleda nije shvatio tu poruku, to je dolazilo( mislim na nove ideje), da bi me nateralo da vise radim, da budem manje lenj....a ja sam reagovao upravo suprotno, tj. padao sam u bedak i misao jaoj kako cu postici vidi kolko materijala ima... I tako sad je bolje odredio sam prioritete, a i shvatio da to kod mene prosto ide tako...sve pomalo.....pa ce biti tako ceo album odjednom....hehe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
^ukratko
1. orgazam 2. predigra.. ![]() isti filing.. i da.. zaboravim na sve oko sebe.. klijenti me neshto pitaju i odgovorim u roku od 15 minuta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
ma dajjj...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
hahhahahahh... ne pitaj, sav upadnem u trans i vrtim glavom ko stevie vonder a ko bb vichem jeaaah..
hahhahah |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Znaci tako ti dozivljavas na_dah_nuce...
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Pa Anita ispade da nije ovaj topic samo za tebe i mene....he
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |