| 
 | |||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  20-12-2007, 09:34 PM | #12 | 
| Pro Member Join Date: Jun 2007 Location: Zagreb/Croatia 
				 |  Re: Jos malo o zicanim instrumentima... 

@slowstar..ode ti malo u oftopic, al dobro govorish, mada sam imao cudna iskustva sa 737sp, puno baseva (pogotovo aktive) izlaze skroz sterilne, shiroke, al bez definicije, za razliku od marshe jmp-1 koji je gitarski pre, a na njemu su aktive zvuchale puno mochnije to me posjecha na prichu o mikeovima i preampovima (fet mike+tube pre, tube mike+fet pre) u studiju: pasiva+clean pre(DI) aktiva+dirty pre (DI) naravno,nema pravila, al to su mi linije vodilje od kuda pochinjem.. | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 11:12 AM | 
| Sviranje sa VST instrumentima | sasa.ivkovic | Audio Software | 11 | 12-09-2006 12:53 AM | 
| Efekti na instrumentima.Sta,Gdje,Kad i Koliko??? | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 14-09-2004 04:02 PM | 
| Problem sa VST instrumentima! | X-Dreamer | Audio Software | 53 | 19-11-2003 12:11 PM |