|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Da li ste za aktivne ili pasivne gitare?
Ja sam licno imao losih iskustava sa aktivnim bassovima... Probao sam Ibanez Roudster 2 i on je bio super kod kuce na pojacalu... farbe STRAVA, dok u svirci nikako nije hteo da izadje i bass se cuo onako potmulo u pozadini, ali kranje nedifinisano... Takodje sam probao aktivnu 6 string Pedulu sa Bartolini elektronikom i magnetima i ona je za moj ukus i suvise ostra i nema ni malo topline u zvuku. Nevezano za elektroniku C zicu smatram suvisnom za normalnu svirku. Jeste da Patitucci svira sestozicano cudo, ali oni u pozadini imaju tipa sa 4 string bassovima koji "puni", tj. svira normalne bass fraze. Sto se solo gitara tice, meni se i dalje svidja Les Paul, SG, Strat, Telecaster... dakle pasivne gitare...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
Sviranje sa VST instrumentima | sasa.ivkovic | Audio Software | 11 | 11-09-2006 11:53 PM |
Efekti na instrumentima.Sta,Gdje,Kad i Koliko??? | Zid | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 14-09-2004 03:02 PM |
Problem sa VST instrumentima! | X-Dreamer | Audio Software | 53 | 19-11-2003 11:11 AM |