|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Probao sam manje više sve kombinacije ,ali bezuspešno.Očegledno sam debil ili je ove prekomplikovano.
Ako vam nije teško, molim vas napravio sam screenshot-ove ostaviću linkove ispod pa pogledajte koja podešavanja su "prava"? ![]() ![]() ![]() P.S. Nametio sam sve na default na kartici i not conected u nuendu kako bi se videle sve moguće opcije.Softver od lexicona je instaliran,ali nema bukvalno nikakve opcije sem za arhiviranje preset-a. http://a284.ac-images.myspacecdn.com...c2a6e25d2b.jpg ![]() Nisam hteo sve slike da stavim na stranu da ne prebukiram... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko povezivanja..HITNO!!!!! | master | Computer Hardware | 6 | 17-09-2009 05:51 PM |
Potrebna pomoc oko povezivanja magneta? | lakir | Gitarska Produkcija | 7 | 07-08-2009 03:08 PM |
?eme povezivanja magneta, potenciometara i svičeva | ProkDu | Gitarska Produkcija | 0 | 30-04-2009 10:12 AM |
Redosled povezivanja | Francuz | Audio Produkcija - Tehnike | 28 | 23-02-2008 05:42 PM |