|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Izvini, ja sam se prebacio
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Mora da bude na kontra stranu od coka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
kako ne znash kako da obrnesh fazu na midiju? pa choveche jel prvi put radish pesmu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
.....Snimam sve (u)zivo ..... ![]() Last edited by OFF; 19-12-2007 at 10:59 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Dajte bre ljudi, meni je neprijatno....
![]() Alo 7020, tvoje pitanje stvarno nije doraslo ovom forumu, postedi sebe blamaze i pronadji neki forum gde ces se "uklopiti"..... ... ima ih... ![]()
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
AVAX
Ja stvarno neznam sta nisam dobro ovde postavio moje pitanje dali je to toliko tesko da mi neko odgovori na moje pitanje vezi velocity jacine za tu ritam gitaru sto koristim,ali ja kako primecujem da ovde sam stavrno na pogresno mesto doso ovde.Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Ma pusti ti njega, on je bre drkadzija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
pa nisam ovde doso da nekog vredjam nego neko da mi neko malo objasni pomogne,ako neko zna da mi pomogne bilo bi super.HVALA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Kako neko da ti pomogne kada nemoze da cuje sta radis, pa da tako moze ljudi bi sedeli kuci i rekli sekretarici ili portiru u studiu sta da urade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Senior Member
|
![]()
A mozda da ti snimis neki mp3 te stvari i stavis ovde na forum, pa da ti onda kazu jel jaka ili nije gitara, i kako da okrenes fazu na musical instrument digital interface
![]() gitara mi mnogo znaci jer se ne razvlaci |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Krcanje pri menjanju jacine na master potu??? | zmaj | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 07-09-2009 05:47 PM |
Podesavanje Win XP i racunara | alfom | Computer Hardware | 1 | 22-10-2008 04:51 PM |
Promena jacine zvuka u Sound Forgeu | Atila30 | Audio Software | 10 | 29-10-2006 11:49 PM |
Podesavanje i rad sistema SX-2 + emu 1212m | GorTop | Computer Hardware | 0 | 11-11-2004 10:48 PM |