|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Molim bilo kog od vas ljudi dobre volje da mi pomogne da konacno skapiram kako da povezem miksetu od moje EMU-1212m i SX-2 sa kojim radim. Treba mi sledece :
1 - kako da izvrsim podesavanja da ono sto odsviram i zapisem midijem u SX, obojeno efektima u SX mikseti, prodje kroz 1212m, oboji se efektima u njoj i opet vrati u SX te snimi kao trak sa mnuFile>export>wav bilo u nekom folderu, bilo kao novi trak na SX radnoj povrsini - songu ili arr, nema veze? 2 - kako da izvrsim podesavanja da ono sto pustim sa nekog softwera prodje kroz 1212m miksetu, oboji se efektima i kao takvo snimi bilo kao wav trak na SX radnoj povrsini, bilo kao wav zapis u SF7 ili WL4? 3 - kako da izvrsim podesavanja da otvorim kanal u 1212m mikseti na kojem je vezan je vezan mikrofon, obojim taj kanal efektima iz 1212m, te snimim tako obojen trak vokala (ili bilo cega drugog) na radnoj povrsini SX? 4 - kako da izvrsim podesavanje da na radnoj povrsini 1212m snimim vokal, koji cu obojiti - doterati u mikseti SX, a zatim proterati kroz miksetu 1212m, obojiti njenim efektima, i onda vratiti u SX i snimiti kao wav trak bilo eksportovan u zaseban folder bilo eksportovan kao wav trak na radnu povrsinu SX-a? Mozda sam napisao malo zapetljano, ali mislim da oni koji rade sa ovom karticom koju ja imam znaju sta me muci i sta mi treba. Inace imam uputstvo za rad sa karticom i starom verzijom Cubasisa koja se nalazi na instalacionom CD-u 1212m, ali imam problema sa svojim skromnim znanjem (ili velikim neznanjem) engleskog jezika. Aklgoritme koji se nalaze nacrtani u uputstvu ne kapiram bas do kraja - a one koje sam ukapirao ne znam kako da provedem u praksu - u postupak snimanja. Hvala za strpljenj i vreme koje cete potrositi na pruzanje ove pomoci!!! GoranTopic |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Napokon nova generacija KYMA sistema | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 17-01-2009 04:56 PM |
Podesavanje Win XP i racunara | alfom | Computer Hardware | 1 | 22-10-2008 04:51 PM |
Kako BackUp-ovati dva sistema | Patalo | Computer Hardware | 6 | 07-06-2005 03:28 AM |