|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#43 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Member
|
![]() Quote:
uuu, ja san bas njega obozava zbog onih njegovih harmonijskih rjesenja... super mi je koristija neke 'cudne' akorde. tako neprimjetno da ih vecina ljudi ne bi ni skuzila. npr. dan danas gotovo svi sviraju puno jednostavnije 'ruzicu' a kamoli neke zahtjevnije... u biti, zanima me je li brega sam stavlja te 'cudne' akorde ( mol7-5, dim, ...) ili su mu to radili suradnici na placama? posebno me zanimaju 'lazes, zlato' i 'sanjao sam nocas da te nemam'. |
|
![]() |
![]() |
#45 |
Junior Member
|
![]()
Ne znam da li je tema malo zastarjela, al eto bash mi je drago da je neko i pokrenuo... Inace Bregovic je meni jedna od najvecih inspiracija, i bez obzira na sav njegov uspijeh cijenim ga kao kompozitora, tekstopisca , aranzera i producenta. Da je totalno nepoznat, slushajuci njegov materijal mislila bih to isto. Josh da dodam da imamo rodjendan na isti dan... (ali ja nekoliko decenija kasnije) haha
ps. Ocito sam fan ![]()
|
|