|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() a steta je taman tolika koliko kosta pcm91 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ivan Lekic
|
![]()
nemoj da zaboravis
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
eto sad si "provaljen"!i ti si jedan od sretnih vlasnika emu 1212 ![]() a jesi li jos probao da namunjis taj vss3?daj,Ivek,doradi to malo da se ne obrukam,jedini sam glasao za njega,svi kao nahvalise lexicona a njega nesretnika u startu odbacuju k.o 13.prase! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
tu su ostali koji imaju vss3 a imaju i suv vokal .. pa neka se neko malo poigra i pokaze pravu stranu tog verba .. sto se mene tice,svidja mi se i jedno i drugo,blagu prednost dajem vss3 sa kojim dobijes 4x m3000 .. u odnosu na pcm91 sa kojim mozes da koristis samo jedan(algoritam) uradjen preset zato lepo moritz rece ... treba imati oba,ako finansije dozvoljavaju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Senior Member
|
![]()
tek sam sad video tvoj post u vezi saobracajke.oprez!! ...i,za utehu nisi jedini,imao sam slicno iskustvo pretprosle nedelje,kad me jedan "tatin sin"umalo nije rastavio od zivota na brankovom mostu,srecom)i brzom reakcijom)sam mu podmetnuo zadnje krilo umesto mojih vrata,inace se sad ne bi dopisivali,a sto se tice ovoga ".....blagu prednost dajem vss3 sa kojim dobijes 4x m3000 .. u odnosu na pcm91 sa kojim mozes da koristis samo jedan(algoritam) uradjen preset....",upravo sam cekao da to neko iskusan i kaze.100 posto se slazem,zato sam izmedju ostalog i glasao kako sam glasao
nek si ti ziv i zdrav,j....s auto,to se sve da popraviti dok je glava na ramenima poz..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
recimo za 500 eur doplate preko recimo FW verzije .. dobijes 8x vss3 ..itd .. pogotovu recimo novi X8 .. + pci .. 12x vss3 .... a pcm91 je jedan .. jedini ... ![]() pa mozes nekako i to da prevazidjes tipa uradis preset pa mixas traku pa je vratis uradjenu .. pa tako redom .. ali to je veliiko cimanje .. i sta ako hocu da promenim u nekom trenutku zelim drugacije .. onda jovo nanovo .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Last edited by milanCHE; 16-12-2007 at 01:48 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
mod?rateur analogue
|
![]()
da nabacim jos koju na meni omiljenu temu ..
Quote:
PoCo je definitivno vise isplativ, i ja razmisljam o njemu da mogu dodat recimo u mix jos 2 x vss3 mono rooma (to mi vss3 radi najbolje), jedan DVR-2 plate i jos jedan NonLin2 na neke perkusije (kupio bi paket). ali iz prakse, dvije stvari mi padaju napamet kod ove logike: jedno, 8 ili 12 reverbova istog algoritma/dsp-a nije bas upotrebljivo i efektivno u miksu. sve bi imalo isti karakter - slabo pozicioniranje u takvom rsumu. razlicith sprava imat 12 reverbova, to je druga prica. drugo, makar TC mogu koristiti zaista za mnoge signale, ali miks mi je gotovo nemoguc bez barem jednog spacey lexicona. kako god okrenem uvijek mi fali. vrlo rijetko radim samo tc: npr. dva akusticna instrumenta odradim sa vss4 ok. vss3 mi je rijetko bas glavni reverb. jos mi ne radi upload - hebu ga 8mb fileovi izgleda.. jedino da prebacim u 16bit.. da? ne? mislio sam radi tocnije uspoedbe da ostavim 24 ali.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
A sta je sa zvukom?! Ili je on nebitan jer mozes iskoristiti 8 VSS3 u mixu realtime?!
![]() Uostalom to su licni afiniteti i tu ne treba mesati prste, a voleo bih da cujem Vas maximum sa VSS3, clusterchord bez tripovanja, postavi taj sa 16 bit-a, ja nisam alergican! ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Ivan Lekic
|
![]() Last edited by STUDIOTON; 16-12-2007 at 12:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Reverbi! | korenjak | Audio Software | 80 | 23-10-2008 12:41 PM |
Sonar vs ostali | allegrosteva | Audio Software | 23 | 16-04-2008 01:31 PM |
Sample Rate Conversion (SRC) testovi | kejkz | Audio Software | 7 | 20-12-2006 08:33 AM |