|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Posto mi je otprilike poznato kakvom muzikom se bavis,
za live-act ce ti posao odraditi bilo koja mikseta koju si pomenuo, ova yamaha nije losha, za te pare je sasvim ok, ima dosta ulaza itd, ali sto se tice nekog snimanja kroz istu, sumiranja i sl.radova bolje zaboravi, nije to taj kvalitet, pretpojacala imaju dosta suma, pogotovo kad se malo otpanje. Za snimanja kod kuce bolje kupi jedno patch - polje pa ubadaj sta zelis da snimis. Pozdrav, Cucko |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
hop cup poskocicu , nasao sam si neki mixercic za live i patchbay za snimanje u komp , ali otvorila mi se prilika tj dobio sam soundcraft spirit folio sx mixer u blago receno raspadnutom stanju ima neki brum kad pojacam volume par fejdera je otislo tj nisu otisli vec su malo labavi od silnog koriscenja(verovatno se koristio na nekom radiju) , zadrzao bi ga sto je bolji od cr-a (mnogo je osetljiviji od cr-a dok sam na istom morao da otpanjim potove da bi se culo da sam izdrndao pot tj eq) sa kojim sam radio skoro , zato sto su mu eq pravi za maltretiranje zvuka i publike (citaj extremni i bolji od mnogih dj mixeta sa kojim sam radio i mixeta inace) :]]]] hehehehehe , ne znam nekako mi prija njegov zvuk , veoma mi je glupo da ga bacam tj da ga ne iskoristim ...
neki predlog ??? evo podsetnika kako izgleda spirit folio sx Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dobar majstor za mixete u bg? | voomighty | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 25-01-2009 02:27 PM |
Pitnje u vezi mixete!!!!!! | Dedalfm | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 30-05-2008 09:15 AM |
?i??enje mixete | File | Computer Hardware | 1 | 12-03-2004 04:27 PM |