![]() |
mixete ???
eto posle 1000 godina resio sam problem monitoringa za sad , pa je sledeca etapa mixeta
nesto se dvoumim izmedju sledeca 2 modela soundcraft compact 10 http://www.thomann.de/gb/soundcraft_...t_10_mixer.htm samsontech mdr1064 http://www.thomann.de/gb/samson_mdr_1064.htm taj mixer bi mi sluzio sa usnimavanje sintova ritam masina , slusanje i zivu svirku pozdrav ! ja bi iskreno compact 10 ... vasa iskustva misljenja ??? |
Re: mixete ???
Bilo koji samo da sto manje farba zvuk...
|
A sta ti je prioritet?
Broj ulaza ili kvalitet zvuka? Ovo su sve sranjca. Takoreci, vise stete nego koristi... Bolje ti je da pazaris neki polovni Mackie VLZ. On je prilicno cist, jedino sto su mu preampi i EQ groblje, ali svakako za 3 klase iznad ovih pokazanih. A cena ti je tu negde. A najbolje je da ne uzmes nista, nego lepo uzmes kontroler za "pojacaj-utisaj-slusalice", a ovo nabijes direkt u konvertor. Ovo nije klasa analogije koja ce ti dati zvuk. Moze ga samo degradirati. |
jbg, da si znao..... prodao sam 1202vlz pro pre par dana:(
|
Quote:
upravo skuzih OVO mi je TR909 post |
CR1604 rulez!!! Nista drugo osim toga! Ili to ili sto Oggy rece direkt u kartu tj. AD
pozz |
Quote:
E, ne znam da li ste imali prilike da se sretnete sa jos matorijim proizvodima cika G. Mackie-a, iz staaarog Tapca (ne ovo sad), dok je bio u EV korporaciji. Ja imam jedam matori mixer sa snagom za sitno tezgarenje, uvek se odusevim kad ga cujem.... pojede sva ova nova sranjca visestruko |
www.APB Dynasonics.com mislim da vrede.
Predstavnistvo je u Novom Sadu i koliko mi je poznato manji mixer kosta oko 2000 eura u maloprodaji. Taj manji sam imao prilike da cackam i mogu da kazem da je napravljen kao tenk, zvuk kad budem cuo javljam utiske...mada obecava. |
ja sam takodjer u slicnoj dilemi, razmisljam o Yamahi, seriji MW, ima netko iskustva o tom usb mixeru??
|
Pogledaj Allen & Heath GS1! Vrlo zanimljiv mikser sa dosta korisnih funkcija, za samo malo vise novca od onoga sto si spreman da izdvojis za gore pomenute miksere!
|
All times are GMT +1. The time now is 07:22 AM. |