|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Mason
|
![]() Quote:
Zaista ima 128 (ja sam greskom napisao 127) layer-a, s' tim sto ne moras da instaliras sve. Imas tri tipa instalacije, a ti biras zavisno od tvojih potreba i resursa kojima racunar raspolaze.
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nisam imao pojma da ima ovakav studio tj. 3 kom... Znam da je producirao Nirvanu-In utero, i da je poznat po tome da ima neki kofer prepun starih mikrofona koji nosi gdegod ide da radi. Inace jedan od zacetnika pravca znanog kao "Industrija"... Sta reci, FACA ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Mislim da Idekius prica o real drums i samplovanju istih sto je potpuno druga prica u odnosu na samplovanje ritam masina itd. Jasno je zasto su sample banke toliko velike.. Govorite iz perspektive razlicitih muzickih pravaca. I svako je u pravu na kraju..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MCI Master
|
![]()
Malo mozda OT ali mene fascinira ( JOS UVIJEK) C64 koji sa svoja 64 K rama ( znaci 64 KILOBYTA RAMA) moze : svirat TUNE ( makar ima SID cip ali negde treba stavit sequencu) ima lijep graficki backgroun i istovremeno sampliran kompletan RAP od INDEEP - last night DJ saved My Life..
![]() ![]() IF there is trouble that you cant fix..................... znaci SEQUENCA + GRAFIKA + cca 15 sekundi vokalnog sampla 8 BITA i to sve u 64k jadnog commodorea.... to mi nikad nebu jasno koliko god ja razumio tehniku ![]() ![]() ![]() LOAD "*" ,8,1 ![]() ![]() ![]() eto sto znaci RAM :O ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
pozdrav da li neko zna gde se moze nabaviti 64mb edo rama u jednom modulu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|