|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
moderator
|
Ni u jednom trenutku nisam izgovorila ni slicnu recenicu,niti to zaista mislim o sebi.
Znam i koliko sam dobra,i koliko je jos potrebno da radim i da ucim. Problem je u tome sto pokusavam da vas ubedim da ne pricate o stvarima o kojima ne znate dovoljno A TO JE R&B OCIGLEDNO,i ako zelite da kritikujete, da bude konstruktivno. Ja nisam cula ni jednu kritiku na moju muziku od vas svih, NI JEDNU JEDINU. 'ista si kao svi' i 'nema sanse da uspes' nisu kritike kakve bi bilo kome bile korisne. Stavise,to nisu ni kritike.To moze da mi kaze i moja baka sto mi vi na forumu kazete,uz svo duzno postovanje,ja mnogo volim svoju baku,ona je jedna divna zena. A mozda sam to samo ja vama svima previse podigla cenu i ocekujem od vas da se ponasate profesionalno. Vi,vidim,moju samo spustate. Da nije tako,javile bi se do sada konstruktivne kritike vezane za moj vibrato i moje iskliseirane rime u starijim snimcima barem,ako nista drugo.Ali vi moju muziku niste ni pazljivo slusali,ocigledno... |
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|