|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
moderator
|
![]()
Lol, naravno da nije 100% originalna kao ni bilo cija muzika na svetu,jer sve sto smo ikada culi ima uticaj na nas i mesa se jedno sa drugim,bili mi svesni toga ili ne.
Ovo nije bila nikakva filozofija,vec cinjenica da nista na svetu nije potpuno originalno,sem ukoliko zivis na nekoj drugoj planeti i doputujes na Zemlju gde plasiras nesto potpuno nepoznato svetu. Naravno da sam premlada i da imam puno toga da se naslusam. I vise bih volela da su se svi pametno smeskali nego skocili da me osudjuju jer ja sa svojih 19 godina (boze moj) nisam izmislila novi zanr na koji ce svi pasti na dupe,da tako kazem. Postujte tudji rad.Imacu i ja godina koliko i vi,ne tretirajte me zbog toga kao nize bice. Ja vas postujem,i ocekujem i od vas isto. Pogotovo postujte ono sto ne mozete sami da izvedete.Jer kao sto rekoh,najlakse je oceniti nesto kao bezvredno.Ali samo,SAMO AKO mozete sami to da ponovite. A nisam sigurna da bilo ko od vas moze da ponovi ovo sto sam ja do sad uradila. Zato....R-E-S-P-E-C-T 'Scratch my back,and I'll scratch yours.' Quote:
|
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Music Business Dictionary | Danny Lou | Razno | 1 | 19-08-2009 11:57 PM |