|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Aj' sad, nemoj' da se svadjate. Nekom se dopalo, nekom izneverilo ocekivanja,sta da se radi.
Nije to toliko ni lose, pesma uradjena kao in memorial. Mi pamtimo Fredija i pesme koje je on pevao, naravno da ovo nema mozda tu tezinu, a i proslo je vreme. Ali kao spomen na njega, nebih bio tako surov, moze da se cuje. Last edited by LACKY; 03-12-2007 at 01:00 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
mod?rateur analogue
|
![]()
sori al meni je to totalno kretenski rezon - znaci ako sam nisam svjetiski superstar ne smijem rec da mi nesto svjetsko ne valja ?!?!?!?
pa oni to rade zbog publike, a i mi smo ta publika (potencijalno). sto ima veze sto se i mi bacimo glazbom, to ne znaci da smo automatksi diskvalificirani da dajemo kritiku na nesto. svako moze rec da mu se nesto svidja/ne svidja. uvijek mi je isao na zivce taj "balkanski" stav. vec je bilo toga prije kod price o produkciji.. znaci meni se npr. ne svidja , sta ja znam.. novi mercedes.. al treba da ?utim jer nemam svoju firmu za proizvodnju automobila, ili nisam barem Schumaher.. onda bi to imalo "te?inu".. koji apsurd. btw, ja sam obozavao queen 70/80tih. al da ih smatram nedodirljivo bozanskim nepogresivim .. tja to sam obavio u osmom razredu osnovne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Uff sad cete opet poceti da se svadjate!
Last edited by LACKY; 04-12-2007 at 04:55 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
banned
|
![]()
Ma neeeee... to je naucna i pre svega konstruktivna rasprava. Samo se postavlja pitanje o cemu. A odgovora nema i izgleda ga nece biti
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vlado Georgiev - Singl.Novi album?? | Tribal_kg | Razno | 89 | 29-07-2007 02:36 AM |
Sergej Cetkovic - Novi singl | Mitjovan | Razno | 15 | 01-07-2007 01:35 PM |
Novi SSL Mixer za Bennija iz ABBA grupe.. | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 09-03-2007 01:20 PM |