Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   novi singl grupe queen (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20527)

alavuk 01-12-2007 09:31 AM

novi singl grupe queen

besplatan download pesme sayitsnottrue povodom danasnjeg dana , svetskog dana borbe protiv aids-a

DaBear 01-12-2007 10:13 AM

Re: novi singl grupe queen

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 181402)
besplatan download pesme sayitsnottrue povodom danasnjeg dana , svetskog dana borbe protiv aids-a

ja vec stavio juce....ima na Queen sajtu

alavuk 01-12-2007 03:10 PM

video nakon sto sam postovao nema veze , pesma mi i nije nesto , nekako mi je prazna tj 4 minuta nicega , barem sam je tako ja doziveo na prvo slusanje

ostali ?

DaBear 01-12-2007 03:16 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 181449)
video nakon sto sam postovao nema veze , pesma mi i nije nesto , nekako mi je prazna tj 4 minuta nicega , barem sam je tako ja doziveo na prvo slusanje

ostali ?

nisam ni slusao a i ne zanima me, pravo da ti kazem....:(

alavuk 01-12-2007 03:20 PM

ustedeo si sebi vreme :]]]

Tomislav 01-12-2007 03:28 PM

Koja dosadna stvar.

sgracanin 02-12-2007 10:36 AM

Hajde da čujemo nešto što ste vi internacionalno izdali i što se prodaje (i kupuje) u radnjama u svetu i što nije dosadno...

Naravno da nije isti Queen kada nema Freddie-ja. Ali nije ni toliko loše. Sram vas bilo, samo serete...

alavuk 02-12-2007 10:58 AM

aj tebe da cujemo za pocetak , covece , jeste da nema fredija ali ako krecu bez fredija neka to lici na nesto pa makar zbog njega kao sto ga toliko vole i izjavljuju u medijima o njihovoj ljubavi prema njemu , nego mi lici na nesto sto ni elton dzon ne bi objavio ili pol makartni , pre cu da 4 minuta u tisini odam postu frediju nego da slusam ovog rodzera daltrija , ustvari nemam problema sa covekom nego je sve znj , vec smo culi tako nesto ,bolje da se penzionisu .

fipke 02-12-2007 09:10 PM

ta pesma je snimljena jos 2003! i nije rodzer daltri vec paul rogers, carina.
jeste pesma i nije bog zna sta ali neka prica ko sta hoce, meni se bas dopada q+pr projekat

silicon science 03-12-2007 12:21 AM

Quote:

Originally Posted by sgracanin (Post 181511)
Hajde da čujemo nešto što ste vi internacionalno izdali i što se prodaje (i kupuje) u radnjama u svetu i što nije dosadno...

Naravno da nije isti Queen kada nema Freddie-ja. Ali nije ni toliko loše. Sram vas bilo, samo serete...

Tvoje internacionalno "chedo" nismo na zalost chuli, ali smo imali prilike da procitamo tu vrlo rechitu recenziju...:rotfl: :rotfl: :rotfl:

All times are GMT +1. The time now is 01:37 PM.