|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
a sta mislite o ovome: Stillwell Audio Dyno
![]() A threshold-driven dynamic envelope editor. A radically new way to gain total control over dynamics: it’s a transient designer, compressor, expander, sound designer, and more. Adjust an intuitive graphical detection circuit to capture transients and waveform peaks, and draw high-order Bezier curves to edit peak dynamics. Use Dyno for anything from adding a little snap to a snare drum or a little sizzle to a cymbal, to morphing a bass line into a crazed rhino pump. All in real time, with amazingly low CPU use. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ne znam, ja jos sa njim ne dobih valjane rezultate, mada cu koliko odmah da procitam manual
![]() |
![]() |
#13 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
P.S. Transmod je vrhunska alatka! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa skoro sve sam radio a sto si slusao ima sony na sebi ....... samo moras da cujes te dobose pre njih ..... ![]() A manual je uvek koristno procitati ![]() Pozdrav Last edited by Max; 01-12-2007 at 07:40 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ja vam se divim! Okrecem te potenciometre na sve strane, citam manuale i uvek mi isti zvuk na Sonnox-u! Stao mi slon na usi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
jel zeza? ili stvarno?
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nemojte mi zameriti, ali ja sam probao da aproksimaciju analogne vecine u datom trenutku, obradim i u kontinualnom sinusu, kosinusu i logaritmusu, ali na kraju vidim da bolje znam napraviti burek, nego obraditi taj audio signal..Ima li neko neki preset za konkretan sound da sam pokusam da cujem razliku, jer cujem razliku samo kao promenu u RMS??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Imam ovdje i Sonox i SPL Transient za Creamware (sada soniccore) a neki vole reci SPL za Pulsar. Sonnox moze dosta dobro odraditi posao ali kao sto neko rece ovdje dok ga usporedis sa creamware verzijom nema sanse. Znadete ono mislis da je nesto dobro pa onda cujes da postoji bolje...e to je to... Jednostavno ako se moze subjektivno opisati onda je Pulsarov SPL je "meksi" ili "finiji". I dakako ne sumnjam da ce UAD isto tako biti vrhunski jer oni sve dobro naprave...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|