Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   DSP forum (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=103)
-   -   UAD-SPL Transient Designer i Precision Buss Compressor (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20526)

idekius 01-12-2007 08:59 AM

UAD-SPL Transient Designer i Precision Buss Compressor

2 Attachment(s)
Kreativno... nema sta... sa ovom emulacijom spl-a su grdji nego oni sa krofnama i pivom na plazama :banghead::banghead::banghead: :D

Moj plan je:
-SPL kupiti ODMAH, a Precision Master Buss i nije bas previse nuzan, ma da je privlachan, pa sacekati da ga ture u precision bundle, zajedno sa deeserom i maximizerom. Pa ce onda za sva ta tri plug-a nama koji imamo full stari precision bundle valjda da daju neki popust. Bice popusta sigurno. Evo u startu su dali praznicni kupon od 50$, a koliko sam ukapirao, daju i popust do 50% (zavisno od plug-a) do 31.decembra. Bas lepo osmisljen popust... za govnjivi :piss::peace:DreamVerb 50% (sa 150 na 75), a za NeveBundle 10% (sa 800 na 700) :D ...
Pa cemo onda da ih zajebemo tako sto cemo opet da im damo pare :) Stvarno su magarci :rolleyes::)

P.S. Za SPL ne budite neverni Tome, jer SPL Transient Designer za Pulsara radi JEBITACHNO! Sumnjam da ce ovaj biti ista gori.

http://www.uaudio.com/webzine/2007/december/index7.html

alen 01-12-2007 11:27 AM

Re: UAD-SPL Transient Designer i Precision Buss Compressor

Nikome nece koristiti ova moja izjava ali moram se olaksati,Pulsarov SPL TD mi je jedan od najkorisnijih alata koji sam ikada koristio i koristim,bez njega ne mogu ziveti. :ups:

STUDIOTON 01-12-2007 11:45 AM

ako je bolji od sonnox transmod-a kupujem medju prvima .. ako nije .. :confused:

alen 01-12-2007 12:17 PM

Ne znam dali ce UADov plug biti bolji ili ne od Sonnoxa i sta znaci to biti bolji ali sam ubedjen da nece biti losija emulacija SPL-a od one za Scope.
Probao sam Sonnox native i ne mogu ga nikako uporediti sa SPL TD sa pulsara.Na Pulsaru dobijem zvuk koji hocu za par sekundi,sa samo dva parametra(attack,sustain) dok sa sonnoxovim plugom ni posle duzeg igranja ne postignem nista,odlutam daleko.Jednostavan alat kojim postignes
rezultat za par sekundi,ubija na kick-u,snare-u,gitarama......

OFF 01-12-2007 12:49 PM

I meni je sonnox jos uvek daleko od upotrebe.... ima previse dugmica:mad:

Ivek, ce' kupimo ovo?

DaBear 01-12-2007 02:12 PM

1 Attachment(s)
jeste znali da ima i pravi (hardware) moduli?

idekius 01-12-2007 02:15 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 181435)
jeste znali da ima i pravi (hardware) moduli?

I to sa novim dizajnom... stari bejase ruzniji... al' posto je ovo DSP forum, rekoh da mozda nije sramota pomenuti i ove :wink::)

Max 01-12-2007 02:23 PM

Meni je sony odlican .... ne znam zasto vam je kompikovan ????

Pozdrav

DADDY Z 01-12-2007 03:05 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 181438)
Meni je sony odlican .... ne znam zasto vam je kompikovan ????

Pozdrav

Takođe !!!
a dodajem da je izuzetno dobar i Magix AM pulse

Jan 01-12-2007 04:14 PM

Quote:

Originally Posted by DADDY Z (Post 181447)
Takođe !!!
a dodajem da je izuzetno dobar i Magix AM pulse

Ja taj Sonnox Transmod dosta koristim...Jednom prilikom skoro sam morao da izmiksujem neke vokale koje sam dobio prekompresovane i bilo je prejakih slova K i slova P (ali ne u basu nego ono u nekom Hi-Mid podrucuju)...I razmisljao sam kako da se resim i probao sa Sonnox Transmodom da radim obrnutu operaciju nego kad dodajem punch na drum-ovima, znaci ratio u minus, i zapanjen sam bio da sam uradio bas ono sto sam hteo(skinuo te k k i p p vokale) i pomislio sam da sam najpametniji na svetu:)hahaha...Avaj odlican je Sonnox Transmod, ali kapiram da je taj SPL isto vrh i da oba plug-a mogu naci svoju primenu na razlitim mestima

All times are GMT +1. The time now is 04:54 AM.