|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Svirao sam jedno dva sata i ukapirao sam kako mi je laknulo kad sam prvo uradio by pas, pa cuo zdravu, clean gitaru, pa onda upalio Pod-a. Od mene nula poena, osim kad hoces da snimis neki glup plastican ton, pa nemas nista sto mi takav zvuk moglo da proizvede.
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
ne znam. po meni, niti jedan vst se ne moze niti priblizit zivoj gitari kroz pojacalo. niti sempl, niti simulacije, ni procesori... nista!
eventualno virtual gitarist, ali samo akusticna gitara kad je negdi u pozadini i sluzi samo da puni rupu u aranzmanu. doduse, jedan kolega je imao nelose rezultate s gitarom u marshallov shredmaster pa u pc. i onda (ja mislin) guitarsuite jcm900 (tako nekako). a zvincic je stavlja impulse od marshallovih kutija i kaze da mu je zvucalo dobro. triba probat... al ne virujen da ces ista dobit koristenjem semplova clean gitare i guitar rig-a ili cega vec... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Najbolje je snimiti gitaru... mani se semplova... A onda snimljeno obradjuj na nacin kako ti to odgovara... U sledecim primerima je dato sledece Gitara 1 je snimljena Gitara DIREKTNO U KARTICU... bez ikakvih uredjaja izmedju gitare i kartice... Znaci kabli DIREKTNO u audigy... Gitara 2 je prvi primer obradjen plug inovima prikazanim na ovoj slici Gitara 3 je primer snimljen sledecim setupom: Gitara > procesor Zoom 3030 > kompjuter. I na kraju Gitara 4 je treci primer samo obradjen plug inovima kao na slici slici
We can't lost, 'cause we don't know where we're going but anyway, we are all going in the same direction. Last edited by dejankuki; 12-05-2008 at 08:30 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
ZAustavi privremeno ZA... veruj mi nisam hekler da ti preko internata upadnem u kuciste!!!
![]()
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
"Pojacalo" je JVM900 FREE plug inn... u stvari to je JCM900 (simulanalog) samo mu je dodat skin...tj izgled. http://dapoup.celeonet.fr/tribute/in...st=s1129293038
Pre amp je TGR-18 takodje FREE http://www.tinbrooketales.com/archiv...TGR-18_1-2.zip A amp modeler dolazi uz instalaciju Reapera.... www.reaper.fm
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Dobro ti zvuce gitare ali me interesuje kako ih "uglavljujes" u kontekst, tj. mix. Kako stavljas eq na kraju? I kako ih uglavljujes sa bassom? Cisto baci par smernica.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Ovaj punch radi samo u protoolsima il?
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
jcm 900 .... otkrovenje za mene ove godine ..... dobra gitara i par pedala .... super
![]() Odlozio je neminovnu kupovinu Pod xt pro ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc !! Deformisan zvuk na monitorima :-( | ugljesa | Computer Hardware | 6 | 26-05-2009 12:13 AM |
Gitarski pedalboard | zadresar | Gitarska Produkcija | 11 | 20-03-2009 11:18 PM |
gitarski rekording vol. 2 | duck | Gitarska Produkcija | 25 | 07-02-2005 12:39 AM |
Gitarski recording | Arthur | Gitarska Produkcija | 65 | 31-12-2004 01:02 PM |
-= Gitarski setup =- | ProkDu | Gitarska Produkcija | 5 | 05-12-2004 04:10 AM |