|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kupio bih neke sitnice (mala vrednost i mali gabarit) iz prodavnica u Evropi (thomann, musik store....).... KAKO?
![]() Dileri nece da donose, male im zarade da se bakcu sa time.... Ima li ko kakvu karticu kojom se moze platiti.... Roba je ispod 100$, nema carine? Mogu li ja da izvadim neku karticu (nisam zaposlen, zvanicno) Hoce li Nemci da salju postom? Hvala
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Izvadi VISA Virtuon karticu za online varijante, ali ti realno ne treba... Svaki prodavac ce ti poslati fakturu/invoice i po njoj ces platiti u banci. Tu imas SWIFT i IBAN code-ove koji su bitni za transakciju i nema greske! Srecno! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Ako sam te razumeo - ja njima trazim fakturu za konkretne sprave, oni posalju, ja uplatim u nekoj banci, posaljem njima te kodove, oni meni postom robu i to je to?
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Nista im ti ne saljes... Samo im trazis invoice, das im podatke (adresu i sl.) i odes u banku, pokazes fakturu i posaljes pare. Ovo nije moguce ako prodavac nije firma, tj. ako je fizicko lice iz inostranstva! Ok. Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Carini se sve preko 20 evra, koliko ja znam...
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ok, hvala! skontao ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Visa Virtuon najelegantnije resenje.Kupis sta ti treba odmah!Nema potrebe da trazis i cekas fakturu,pa da se posle cimas da ides do banke...
Visa Virtuon karticu moze da izvadi svako u Raiffaisen banci.Ceka se 7 dana. Napomena:Ne prihvata svaka prodavnica Visa Virtuon. Iz Nemacke sam kupovao nekoliko puta i uvek uspesno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ivan Lekic
|
![]()
ja imam nekoliko godina VISA INTERNET karticu Vojvodjanske banke ..
guta sve sto ubacim u account ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
a kakva imate iskustva sa transportom? recimo, DHL? nameravam da naruchim gemini mikrofon, ali se bojim da mi ne prodje kao ploche.. mada, one su ishle pttom i zavrshile presavijene i prelomljene u sanduchetu.. :/
mislim, siguran sam da tolku kutiju bash nece trpati u sanduche, al se bojim da ga ne "ozlede" prlikom transporta.. da ga bacaju po kombiju ![]() pozdrav i hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
neko mi rece da mastercard moze normalno da se fura preko neta? ne bih se igrao, al me zanima...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kupovina Uad-a | silicone | DSP forum | 3 | 20-10-2009 10:22 AM |
E-kupovina i jos nekoliko pitanja... | Ficus | Razno | 1 | 05-09-2009 05:57 PM |
jeli ok kupovina | drums | Computer Hardware | 3 | 28-04-2007 03:43 PM |