|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ja ga imam od pre par nedelja (ES6 sa VL)....... Najvise mi fali jos mesta za user performance.... a 4 parta, to je ok, iako je kod Korga to bolje reseno. Dalje, velika je glupost nepostojanje digitalnog izlaza (tek opciono)
Nego, sa cega ES najbrze cita samplove, do sada sam koristio USB stick, moze li brze? Ako je neko raspolozen za razmenu peseta, tu sam ![]() ZelMatic, probacu ovu foru sa song.... postoji li direktan, numericki pristup ili mora jedan po jedan da se lista?
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
p.s. sviđa mi se tvoj avatar. (Imam orginalne voiceve za on the run.) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Da samo vam dodam, ako niste znali, MOTIF ES isto podrzava 1GB RAM a ne
samo 512 MB kako oni kazu, koristio sam ga sa 1GB 2 godine.
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
da, ali meni ne ucitava bas brzo, da bih smeo da rizikujem ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Trenutno na xs imam 1 Gb, a za 417 MB mi treba 02:39.5. To je puno bolje. Soundovi koje imam su vecinom kupljeni s www.motifator.com , (motifmart > voices libraries) ima ih dosta...sto za es sto za xs. Pa ako je netko za privatni change javite se na PM ili na moj mail. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
ja trenutno radim sa korgom pa 1 x pro. mastam o tome da sebi mozda za godinu il dvi kupim XS ili neki tad aktuelni motif.
Korg cjenim zbog zvuka. a kroz "create style modus" sam citavi instrumental u toku 10 min "skiciro". jednostavno izaberi duzinu loopa, deffiniraj kvantizaciju,izaberi sound i rec. i vec je jedna traka gotov-a. midi file se pribaci na pc, importira u cubase, splitas file na kanale i izmjeni tracke sa VSt-ima (po potrebi)(synthovi su mi malo deffensivni kod korga,tako da vecinom mjenjam kickove,snarove, i bassove) kod motifa mi se svidza zvuk isto. malo je defensivniji nek kod korga ali je jako transparentan sto je sigurno u mixu dobro doslo. probo sam kod trgovca malo motif. tu nazalost nisam uspjeo na brzinu nac taki loop modus. sad neznam jel ima i motif tu funkciju. mislim ima sigurno samo mi interesuje jel isto tako ide lahal workflow kod tog svega ko sad u korg-a. il je to vise ide onda u smjer "programiranja" ![]() vidio sam da motif i nudi neki plug in za cubase. mozda bi neko mogo tacno objasnit sta je veci smisao od tog plug ina. samo malo lahksi izbor boja il tu ima i nesto vise... pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Motif i PA se ne moze ni uporedjivati. To je isto uporedjivati Kombi i Auto, to
su 2 razlicna sveta odavde do mars, nemaju nikakvu konekciju i pored toga sto su sintovi oba. Sto se tice zvuka smesno je uporediti. Plugin je samo Studio Connections i neda ti nista vise, nego jednostavno da otvoris MOTIF u Cubase i da radis na compu umesto na sintu.
![]() |
#9 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ako vas dvojicu Yamaha odmah ne zaposli, onda su totalno ludi..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Yamaha MOTIF 6 i Korg M50 | Goran B | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-08-2009 11:52 AM |
YAMAHA motif pitanjce | OFF | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 19-03-2006 09:00 AM |