|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MCI Master
|
![]()
naravno da ima stereo link, EX sidechain, TUBE, EXCITER, EASY RIDER....
PILA i PO...obozavam ga!!!!!!! I btw kupujte to dok nisu shvatili neki likovi da to ubija za malo para!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
MCI Master
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() imaju stereo link.....
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Narode, da ne otvaram novu temu...... moze li neko da mi pojasni razlike u DBX160 modelima (A, X.....)..... koji se za sta najcesce koristi i kakve su cene rabljenih?
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Međutim, ja trebam nešto skroz jednostavno za krotiti ove divljake poput CS-15 i Monopoly koji imaju i po 20dB razlika između rezonantnog i nerezonantnog djela. Dali to mogu rješiti sa FMR Audio RNC? Ili da ipak ubodem 3 puta skuplji Aphex 661? Dali je njegov zvuk fakat "topao" zbog tih cjevi koje su unutra? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MCI Master
|
![]()
ovisi kako zelis ..u tome je trick na 661
ako zelis cisti i transparentan sound onda ulaz nula...izlaz recimo nula a ako zelis SATURACIJU onda ulaz recimo -9db pa na izlazu zasaturiras lampu na +9 db i jos malo exciter,,,mozes i vise puno vise I onda APHEX RULEZZZZ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
![]() ![]() usput da pitam - softverski comp koji zvuci dobro na akusticnom klaviru - e to jos moram cut. uzas. nastane neka juha u mid frekvama. ako netko ima oprobano ITB rjesenje (ne ono "cuo sam da.." ili "procitao sam..", vec iz prakse) rado bih znao za to.. ![]() e Gregor ti imas 33609 ili nemas, ne sjecam se..?? jesi vidio remake clone 2254/33609 od Vintage Design iz Svedske.. ne znam koliko je to vjerno, ali neve mi je the "dream" 2-mix compressor. plus jos jedan api2500, i to bi bilo to ![]() ovaj je dual comp/limiter i kosta preko 3kiloeura .. PS javi se kad si u zg. Last edited by clusterchord; 04-11-2007 at 08:37 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Clusterchord,probaj ove nove Waves API bundle i V Series(iz Mercury bundlea)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Po?to znam da kada ti i Cluster ka?ete da je ne?to dobro, onda je to dobro. Nadam se da ću nać 661 po 300 baksa. Ne?to se slabo vrte na eBayu.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
MCI Master
|
![]()
ima samo budi strpljiv
ima jedan u BiH za 350 eura ako oces dam ti broj |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kompresor decode -ili kako uistinu razumjeti kompresor i njegove parametre | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 20 | 26-04-2009 10:49 AM |
Kompresor AU | zmaj | Audio Software | 8 | 31-03-2009 04:34 PM |
rnc kompresor | liman021 | Computer Hardware | 0 | 19-07-2006 10:07 PM |
Reverb i kompresor | statusband | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 15-03-2005 10:57 PM |