|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
MOTU 424 X 2,MOTU HD 192 X 2 i Pro Tools TDM Mix III.
Last edited by LACKY; 26-11-2007 at 05:39 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
MAO
|
![]()
RME 9632 (sa dodantim ais4-o expansionom) +UAD skoro sve sto je bitno
Falio mi je neki vintage reverb pa sam kupio prilicno simpaticnu Yamahu rev-7 Slusam na Mackie HR824 (i ne preporucujem svakome, iako je odlican zvucnik) i na NS10 (preporucujem svakome, al da prvo skonta sta sme a sta ne sa istim da radi) Zeleo bih da kupim FireFace800 mada mi mozda i MultifaceII zavrsi posao, al o tom potom Takodje bih voleo da kupim Genelec 8030, jako sam mnogo radio na njima i znamo se intimno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
svi se raspisali pa ajd da i ja sapnem
rme fireface 800 slusam na adam s2a i bavim se videom ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
Prije sam koristio Yamahu 01x a sada Rme FF400 pa u ?utog i na NS10m i Dynaudio bm 5a.
Dynaudio skoro seli jer mi ne pa?e uz boju zidova ![]()
![]() |
#35 |
Pro Member
|
![]()
RME HDSP MADI (MADI signal transfer card sa 2 MIDI in/out) vezan na EUPHONIX AM713 (AD) i MA703 (DA) (26kanalne 96/24 MADI-based konvertere sa DD opcijom), zatim sve to vezano na Mosses & Mitchell bantam patcheve, tj. na SSL 5000M (40kanalni) astal.
Drugi sistem za snimanje (pojedinacnih instrumenata, tj. vokala) cini APOGEE ROSETTA 200 (192khz) sa X-FW karticom (za snimanje vokala itd.). Eto, to je stanje kod nas. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ivan Lekic
|
![]()
emu 1212m vezana na rme octamic II
2x uad (skoro svi plugovi) Poco FW,md3,vss3... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pro Member
|
![]()
Ko 'oce moze da okaci i link za svoje mezimce....
![]() poz svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#39 |
Pro Member
|
![]()
corav sam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Senior Member
|
![]()
1xCreamware ScopeFX
http://scope.creamware.de/scope_fx.htm ovo sam uzeo samo zato sto uz nju idu svi efekti, to mi je drugom kompu 1xCreamware Scope Pro http://www.soniccore.com/ScopeProfessional_en.htm Ovo je na glavnom kompu 1xFocusrite Saffire Pro 26 i/o http://www.focusrite.com/product/saffire_pro_26_i_o/ Ovo je varijanta za lap, mada je u poslednje vreme cesto koristim i kao mixer i kao d/a, a uvek koristim kad snimam bubanj zbog 8 preampa i A/D konvertera Slusanje Yamaha NS10 i Tannoy Reveal A
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pokazi svoju konfiguraciju | dr.Ru | Computer Hardware | 493 | 31-01-2014 06:43 PM |
Kako da prodam svoju muziku??? | loadedmutha | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 13-03-2008 07:51 PM |
Kako za?tititi svoju kompoziciju. | Talino | Pravna Pitanja | 20 | 29-08-2006 12:54 AM |