|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#241 |
VIP Member
|
![]()
anap25, članak je sasvim na mjestu, no test koji je Bitch radio je uključivao digitalne ALI I analogne sabirnice, o čemu u textu nije bilo riječi.
|
![]() |
![]() |
#242 |
Member
|
![]()
Ja se ispricavam. Trebao sam napomenuti da u proslom postu sa stranice br 24.mislim i ja pricam samo o digitalnim mixerima. Analogni su naravno potpuno nesto sasvim drugo. Moja isprika sto nisam odmah napomenuo i hvala sto ste me podsjetili. Svejedno tvrdim da test nije potpuno ispravan zbog glasnoce. Naravno da ne moze biti potpuno ista na svim primjerima ali koliko vidim mogle je to i bolje. Ovak je normalno da neko percipira glasnije kao bolje.
Usput iskopao sam jos nesto da se malo nasmijemo svi ![]() Evo pravi oglas ako netko hoce nabrzinu zaraditi milijun dolara hahahaaaaa (napomena...."audiofili" izbjegavajte ovo) http://gizmodo.com/gadgets/calling-b...ter-305549.php Last edited by anap25; 13-10-2007 at 08:16 PM. |
![]() |
![]() |
#243 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#244 |
Pro Member
|
![]()
Gotovo nije... Pri kraju jeste!
Jebi ga, opusteni smo, i previse... Al ispunicu obecanje, polako! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#245 |
Member
|
![]()
Hehehe evo(ako vec nije) vam jos malo linkova analog vs digital console. Fala bogu ovi iz digidesigna su to napravili ispravno.
http://www.digidesign.com/index.cfm?...9&itemid=25711 Dubljke u stranici se moze naci i kviz(challenge). Pogodio sam samo dva puta od 7 sto znaci 29% iliti vjerovatno slucajno. Izgleda da nisam od onih koji imaju "zlatno uho" ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Pro Member
|
![]()
eeee .....bilo , pricali , proslo .....
Hajde potrudi se pa procitaj ovaj thread od pocetka do kraja , posto se konstantno vracas na njega , pa bi bilo pametno i da ga procitas celog ..... Pozdrav |
![]() |
![]() |
#247 |
Member
|
![]()
Ok, obecajem
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Pro Member
|
![]()
Evo danas licno bio kod gos'n Bitch-a i poslusao sve sabirnice side by side, i razlike su drasticne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Pro Member
|
![]()
...... Je l' ima neki smajli koji puca sebi u glavu ????
Pozdrav |
![]() |
![]() |
#250 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test dva mica ......oko 1k$ | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 10-04-2008 09:24 AM |
DAW test | dvuckovic | Tutorijali | 4 | 04-09-2005 12:27 PM |
RME ADI-2 Test | Digital Cave | Recenzije | 5 | 30-09-2004 10:13 AM |