|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
ARP 2600 (imam ga), PROPHET 5 (u planu da se uzima) i Syntex Elka.
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ajd,nije me bilo na forumu nedelju dana i samo jedva cekam ovakav thread
![]() 1. CS80 2. Oberheim 8-voice(mada veselo za podesavanje patcheva pa mozda i 4 voice dolazi u razmatranje ![]() 3. Moog Modular ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Od tih kojih imam:
Arp 2600 System 100m Andromeda A6 A od onih kojih jos nemam: Minimoog Jupiter 8 Macbeth M5 A od onih koje verovatno nikad necu imat: Club of the knobs - Analogium Buchla 200e Roland System 700
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SuperModerator
|
![]()
...ja sam skroman
![]() 1. Andromeda 2. Minimoog 3. JD 990 4. Dave Smith Evolver ili Virus TI ... i ko sto rekoste, malo je 3 ![]() ...i e4xt ![]() ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Uf majku mu samo 3!!!.....
![]() 3 koja nemam a necu ni mati :
![]()
![]()
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ja bi ga kupio odmah da ga nadjem za neke normalne novce. kad ga nisam uzeo novog za 1500 eur u austriji prosle godine.. koji kreten.
![]() ![]() neuron je digital sint za mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
^ja sam josh skromniji, albino, absynth i massive..
![]() shalim se.. TI, juno 60, Nord Lead2.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Moj neprikosnoveni nr.1 je ELKA SYNTHEX. Obozavam zvuk tog sinta.
Broj 2 bi bio Minimoog. Apsolutno brutalno jak monosint. Pod broj 3 bi mogao biti bilo koji od sljedecih, ne mogu se odluciti: Memorymoog, JD990, Andromeda, Sunsyn, CS80. Od sinteva koje imam, ljestvica izgleda ovako: Po kvaliteti: 1. Access Virus Classic 2. Studio Electronics ATC-X 3. Yamaha EX5 Po subjektivnom "necemu", ne znam ni sam cemu (ono - "znam da je ova bolja po svemu, al ona druga ima petice i plavu kosu"): 1. Novation Supernova 2 2. Studio Electronics ATC-X 3. Absynth U onom threadu sam govorio o 2 dream sinta koja bi se usudio nabaviti, ne u apsolutnim mjerilima, a tu spadaju ATC-x i Andromeda. Last edited by relis; 28-10-2007 at 08:39 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Od svake grupe po jedan:
Odoh sad sređivat studio.... ih da vidite sobu... sve puno kablovinja... užas... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc u odabiru sinta | dogmeat | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 24 | 01-05-2008 07:00 PM |
konstrukcija sinta ... | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 06-09-2006 07:19 PM |