|
|||||||
| Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#14 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Inače je filmić ovakvog karaktera (slike dolje)... i za sve ostalo imam ideju kako uglazbiti, inspiriralo me iste sekunde kad sam ih vidjela, ali za taj segment s tim c-b zupčanicima... nikako. Puno detalja jo? ne znam..... nIti je filmić jo? snimljen... tek listam tu knjigu snimanja i projekt je jedan od rijetkih koji su me stvarno inspirirali. Dugo se nisam nečemu ovako veselila! A čovjek se isto toliko veseli mojoj glazbi.Inače, ljudi, puno vam hvala, svima! A Lou tvoj iscrpan post s hrpom ideja je ![]() Molim vas, samo vi pisite i dalje! Za koji dan ću morati maknuti ove sličice, kako sam ih bez dozvole autora stavila ovdje (iako na njegovom web site-u je sve objavljeno pa sam si eto zato i dala pravo da ipak objavim i ja ovdje u ove svrhe - na par dana). Last edited by ANITA; 14-11-2007 at 02:24 PM. Reason: mičem sličice |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|