|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Evo, otvaram topic iz sebičnih poriva da se poslu?im va?im idejama, vizijama... jer eto... iako općenito na svaku sliku čujem glazbu, za slijedeće slike se to ne događa...
?to vi čujete kad gledate ove slike? Imate ikakvu ideju? Nemojte se zamarati sa time da li ćete reći ne?to blesavo, glupo, nebitno... samo pi?ite... mo?da mi pomogne. Hvala. U suprotnom, to je mo?da znak da na tom djelu filma ne treba biti glazbe?! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
pizz strings !!!
p.s. i ne prepisuj...
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Thanks.
Što da ne prepisujem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
moze i piano ali visoka oktava...
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
.. i vi koji ne vidite ništa na ovu sliku... recite mi da ne vidite ništa.... (ako inače jeste auditivni tipovi i čujete na sliku nešto)...
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Mozda neki gudacki instrument ,visoko i nisko u zavisnosti koji se element crta (manji ,veci tocak) ,struganje zice isto tako da bi se zavrteli ili zategli isti ,pucketanje ili bilo kakav drugi zvuk drveta .
Moj neki trip ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Kad pocne na praznom papiru da se ocrtavaju linije cujem violinu ali visoke neke tonove koje skripe......sto ima vise linija nadogradjuje se ostatak orkestra....na kraju svira ceo gudacki orkestar u nekom brzom ritmu koji pokrece te krugove, zupcanike, tockove....
Last edited by Dexxy; 20-10-2007 at 02:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
Sad ne znamo o kavom je filmu rec ,jer ako ce se taj crtez pretvoriti u 'zivu' sliku ili nesto drugo sta taj crtez simbolizuje mozda je tisina ili ton na trenutke(izvucen iz muzike koja ce krenuti posle) dok ide crtez bolje resenje jer bi po mom misljenju tako i covek koji drzi olovku postao prisutniji i na neki nacin bi opisalo nastajanje same ideje (naravno ja vec imam film u glavi koji verovatno nema veze sa tim tvojim
![]() Last edited by cAAc; 20-10-2007 at 02:41 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Hm, ja bih rekao klavir, visoko, kratki tonovi. Ili solo gudač na početku pa prema svim gudačima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vibrator
|
![]()
ja cujem zupcanike sa tacno odredjenim reverbom i malo ambijenta u pozadini
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji delay preporučujete za synth? | redroom | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 12-07-2009 02:44 PM |
Koju radnu stanicu preporučujete? | tukoje | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 26 | 28-12-2007 07:30 PM |