|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
elem, cela prica se malko previse zakomplikovala.. koliko sam ja shvatio, decko je pitao nesto opstije... naravno da treba da podesi nivo tako da mu pikovi ne overavaju, jer su digitalni overi kudikamo ruzna stvar.. on se samo brinuo da li ce biti problema u mixanju ako sve zivo usnimi na maximalni nivo (do overavanja), a ja mu reko da nece.. to je naravno i za 16 bita i 24 bita 0dB... a inace, korisno je podsetiti sve nas na dinamicke opsege i preporucene VU nivoe...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ali, obavezno radi na 24 bita!!!
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
brijem da bi ti 24bitna konverzija (44,1khz je ok) puno bolje, mekanije, legla u mix, mada se u globalu slazem sa tobom slichna situacija mi se dogadja sa mikeovima razlicitih cijenovnih rangova |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MAO
|
![]()
pobogu covece! ovo je staro preko 2 godine ej!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
pa da! danas se radi na 256-bitova i 384000 hz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jedno (verovatno) glupo pitanje | eternal prize | Computer Hardware | 8 | 21-06-2008 02:20 PM |
zeshce glupo pitanje | HeatMan | Audio Software | 10 | 31-05-2008 01:36 PM |
malo glupo pitanjeali samo malo | alavuk | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 25-01-2008 10:12 AM |
Prosto (možda čak i glupo) pitanje... | arsenique | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 23-08-2005 03:53 PM |