|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
I Hypersonic 2 i Groove Agent zahtijevaju dosta obrade i podesavanja. Za sta nam na kraju krajeva sluze reverbi, delay-i i ostale stvari. Kod mene je recimo Groove Agent 2, i nakon sto sam prokuzio kako radi, mogu slobodno reci da daje vrhunski ton. Rastavio sam sve kanale unutar njega samog, recimo bas 1, dobos 2, tomovi 3 itd. itd. i tretirao ga bukvalno kao "zivi bubanj" a sve nasnimavao rucno, znaci dinamicki. Rezultat toga je sjajan sound, a u pjesmi-bubanj je skoro nemoguce identifikovati kao "mrtvi". Ista stvar je i sa Hypersonicom. Kod mene je dvojka, i prezadovoljan sam. Uradio sam presete svojih tonova, nekima je trebalo dodati niske frekvencije, nekima oduzeti, ali sve u svemu ko poznaje funkcije EQ i ostalog, moze napraviti vrlo dobar sound, koji apsolutno nije "tanak". Samo se treba malo potruditi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
:d:d:d:d:dmogu Se Delimicno Sloziti Sa Vama.....
![]() |
#23 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Virtual Guitarist problem | Inovative_kg | Audio Software | 6 | 12-12-2008 11:07 AM |