Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Virtual guitarist 2 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19099)

Max 20-08-2007 09:44 PM

Virtual guitarist 2

Slucajno naleteh dok sam nesto pretrazivao na Thomannu ...... od kada je ovo ???

Sta sam propustio ???

Pozdrav

HeatMan 21-08-2007 05:10 PM

Re: Virtual guitarist 2

matoro.. nisi nishta propustio... loop based program.. meni je bzvz.. al ako ti treba kao ritam gitara u pozadini (dalekoj pozadini da se ne bi provalilo da "varash") nije tolko loshe.. al ne volem takve programe..

pozdrav

Max 21-08-2007 09:09 PM

a po cemu se razlikuje od prve verzije ?

Pozdrav

HeatMan 21-08-2007 11:10 PM

nisam imao prvu.. :) nemam pojma..

pozdrav

idekius 22-08-2007 08:27 AM

Nikad nisam voleo Steinberg VST... Virtual Bassist me raozcharao, Groove Agent takodje, Virtual Gitarist ne volim da vidim (ma da ga upotrebim kad bas moram za decije pesmice, eventualno pozorisnu predstavu, reklamu...) ... i sve to ne bi bilo cudno da iza tih VST-a ne stoji Wizoo...
Onaj njihov Hypersonic ima lepe padove... ma da je i to... hmmm... u odnosu na Atmosphere, Nexus...

newbieOP 04-09-2007 06:20 PM

Mene je ispočetka odu?evio ( super je za staviti u pozadinu , kako netko ovdje reko?e), a kasnije , kad ga bolje upozna? , totalno počne iritirati svojom ''nehumano?ću'', i onda ga prepozna? u nekim stvarima ''velikih izvođača'' pa ti dođe slabo...
Ba? ću potra?iti tu drugu verziju da poslu?am ?to ima...ima nekih novih fora, loopova?:)

Mogli 05-09-2007 01:07 PM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 166540)
Nikad nisam voleo Steinberg VST... Virtual Bassist me raozcharao, Groove Agent takodje, Virtual Gitarist ne volim da vidim (ma da ga upotrebim kad bas moram za decije pesmice, eventualno pozorisnu predstavu, reklamu...) ... i sve to ne bi bilo cudno da iza tih VST-a ne stoji Wizoo...
Onaj njihov Hypersonic ima lepe padove... ma da je i to... hmmm... u odnosu na Atmosphere, Nexus...

Potpuno se slazem sa svim, a sto se tice Hypersonica, najvise me odusevljava od svega, jedino to sto se zvukovi kod njega super brzo ucitavaju, za razliku od svih drugih VST-a.

HeatMan 05-09-2007 02:50 PM

^a opet su tanki i nikakvi.. :? ja mogu samo kao neku daaleku podlogu da ih koristim..

Nemanja Filipovic 12-10-2007 01:04 PM

Ja misli da taj program treba shvatati kao "demo pomagalo".....i u takvom znacenju ima i logike....a za finalnu vrerzije neke pesme na nekom albumu..................:banghead::banghead::bangh ead::banghead::banghead::banghead::banghead::bangh ead::banghead: .... nikako

newbieOP 12-10-2007 03:36 PM

I ja to isto mislim...ali opet, za neke stvari , kada radim i razrađujem ideju , dobro dođe..

Netko mi je izbrisao posljednji post, očito sam ne?to krivo rekao... pa ubuduće molim , ako se to već učini, da me se obavijesti na PM... Hvala.:)

All times are GMT +1. The time now is 10:48 AM.