![]() |
Virtual guitarist 2
Slucajno naleteh dok sam nesto pretrazivao na Thomannu ...... od kada je ovo ???
Sta sam propustio ??? Pozdrav |
Re: Virtual guitarist 2
matoro.. nisi nishta propustio... loop based program.. meni je bzvz.. al ako ti treba kao ritam gitara u pozadini (dalekoj pozadini da se ne bi provalilo da "varash") nije tolko loshe.. al ne volem takve programe..
pozdrav |
a po cemu se razlikuje od prve verzije ?
Pozdrav |
nisam imao prvu.. :) nemam pojma..
pozdrav |
Nikad nisam voleo Steinberg VST... Virtual Bassist me raozcharao, Groove Agent takodje, Virtual Gitarist ne volim da vidim (ma da ga upotrebim kad bas moram za decije pesmice, eventualno pozorisnu predstavu, reklamu...) ... i sve to ne bi bilo cudno da iza tih VST-a ne stoji Wizoo...
Onaj njihov Hypersonic ima lepe padove... ma da je i to... hmmm... u odnosu na Atmosphere, Nexus... |
Mene je ispočetka odu?evio ( super je za staviti u pozadinu , kako netko ovdje reko?e), a kasnije , kad ga bolje upozna? , totalno počne iritirati svojom ''nehumano?ću'', i onda ga prepozna? u nekim stvarima ''velikih izvođača'' pa ti dođe slabo...
Ba? ću potra?iti tu drugu verziju da poslu?am ?to ima...ima nekih novih fora, loopova?:) |
Quote:
|
^a opet su tanki i nikakvi.. :? ja mogu samo kao neku daaleku podlogu da ih koristim..
|
Ja misli da taj program treba shvatati kao "demo pomagalo".....i u takvom znacenju ima i logike....a za finalnu vrerzije neke pesme na nekom albumu..................:banghead::banghead::bangh ead::banghead::banghead::banghead::banghead::bangh ead::banghead: .... nikako
|
I ja to isto mislim...ali opet, za neke stvari , kada radim i razrađujem ideju , dobro dođe..
Netko mi je izbrisao posljednji post, očito sam ne?to krivo rekao... pa ubuduće molim , ako se to već učini, da me se obavijesti na PM... Hvala.:) |
All times are GMT +1. The time now is 10:48 AM. |